Închide meniul
Foto

„Prințișorul Craiovei”, apariție de o jumătate de milion de euro. Cum s-a afișat după ce a fost interzis pe stadioane

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 12:07

Reclamă
„Prințișorul Craiovei”, apariție de o jumătate de milion de euro. Cum s-a afișat după ce a fost interzis pe stadioane

Adrian Mititelu Junior, apariție de 500.000 de euro

Instagram Adrian Mititelu Junior

Poreclit „Prințișorul Craiovei”, Mititelu Jr. nu se uită la bani. Acesta tocmai și-a făcut apariția în bolidul similar celui pe care îl are seleționerul naționalei României, Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a atras toate privirile

Fiul lui Adrian Mititelu şi-a cumpărat un Lamborghini Urus, al cărui preţ depăşeşte 400.000 de euro. Cu el s-a afișat și la începutul acestei săptămâni, în fața unui club de fițe. A atras atenția și cu ținuta pe care a plătit o „avere” și s-a distrat până târziu în noapte la o petrecere.

Potrivit prosport.ro, a purtat o pereche de ghete de 1.300 de euro, pantaloni de 700 de euro și un tricou care l-a costat aproximativ 350 de euro. A purtat și accesorii de lux. A purtat ceasul despre care s-a spus că ajunge să valoreze chiar și 60.000 de euro.

View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mititelu Jr. (@adrian_mititelu_junior)

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, prezent la FC U Craiova 1948 – Sepsi, deși a fost interzis un an pe stadioane

Adrian Mititelu Jr. a fost interzis recent pe stadioane după a aruncat cu o sticlă spre Cristi Săpunaru, în timpul derby-ului Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

Totuși, conducătorul oltenilor și-a făcut apariția pe ”Ion Oblemenco” la confruntarea FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta poate intra pe stadioane până în momentul în care va semna procesul verbal prin care i se interzice prezența pe arenele sportive.

Potrivit procedurilor, poate dura câteva luni până când Adrian Mititelu Jr. va primi procesul verbal. Astfel, șeful oltenilor mai poate vedea de pe stadion și duelurile cu CFR Cluj sau Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an.

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus Mititelu Jr când a aflat decizia luată de autorități.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și