Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri fabuloase. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi!”. Când va avea cununia religioasă cu Toni Iuruc. „Se pare că sunt o soție bună!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 14:24

Reclamă
Simona Halep, dezvăluiri fabuloase. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi!. Când va avea cununia religioasă cu Toni Iuruc. „Se pare că sunt o soție bună!

Simona Halep, interviu fabulos dat în Austria

Profimediaimages

„Simo” s-a amuzat copios când a răspuns întrebărilor care nu au avut legătură cu tenisul! A vorbit și despre ceea ce trăiește după ce s-a căsătorit civil, în acest an, cu Toni Iuruc. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a dat o petrecere grandioasă, dar se pregătește și pentru cununia religioasă. Anul viitor se va îmbrăca în rochia de mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Anul viitor va fi nunta tradițională. Se pare că sunt o soție bună!”

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau.

Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru organizatorii turneului de la Linz.

Cea mai bună jucătoare din România a fost întrebată și ce cale crede că ar fi urmat dacă nu s-ar fi apucat de tenis.

Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la 4 ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva. Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi.

Reclamă

Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcţia aia mă îndreptam. Nu aș fi putut pilota un avion. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână. De două ori pe săptămână!„, i-a spus Simona Barbarei Schett.

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a câștigat o avere din tenis. A încasat aproape 38 de milioane de dolari! „Simo” a triumfat în 22 de trofee.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și