Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri fabuloase. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi!”. Când va avea cununia religioasă cu Toni Iuruc. „Se pare că sunt o soție bună!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 14:24

Simona Halep, dezvăluiri fabuloase. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi!. Când va avea cununia religioasă cu Toni Iuruc. „Se pare că sunt o soție bună!

Simona Halep, interviu fabulos dat în Austria

Profimediaimages

„Simo” s-a amuzat copios când a răspuns întrebărilor care nu au avut legătură cu tenisul! A vorbit și despre ceea ce trăiește după ce s-a căsătorit civil, în acest an, cu Toni Iuruc. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a dat o petrecere grandioasă, dar se pregătește și pentru cununia religioasă. Anul viitor se va îmbrăca în rochia de mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Anul viitor va fi nunta tradițională. Se pare că sunt o soție bună!”

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau.

Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru organizatorii turneului de la Linz.

Citește și:

Cea mai bună jucătoare din România a fost întrebată și ce cale crede că ar fi urmat dacă nu s-ar fi apucat de tenis.

Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la 4 ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva. Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi.

Reclamă

Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcţia aia mă îndreptam. Nu aș fi putut pilota un avion. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână. De două ori pe săptămână!„, i-a spus Simona Barbarei Schett.

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a câștigat o avere din tenis. A încasat aproape 38 de milioane de dolari! „Simo” a triumfat în 22 de trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și