Închide meniul

România – Islanda | Dan Petrescu pune presiune pe Mirel Rădoi: ”Dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine mai suntem?”

Publicat: 9 noiembrie 2021, 16:25

Reclamă
România – Islanda | Dan Petrescu pune presiune pe Mirel Rădoi: ”Dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine mai suntem?”

Dan Petrescu, înainte de Randers - CFR Cluj

Profimedia

Dan Petrescu pune presiune pe Mirel Rădoi

Dan Petrescu nu are dubii înaintea ultimelor două meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Antrenorul CFR-ului crede cu tărie că România este favorită în duelurile cu Islanda şi Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine mai suntem? Dar dacă aş fi antrenorul naţionalei sau cine e, clar că spune că e meci greu, dar suntem favoriţi. Trebuie să recunoaştem că suntem favoriţi în ambele meciuri, acum nu tot timpul favoriţii câştigă. 

Normal suntem favoriţi să mergem la baraj, este un lucru bun, pentru că la început, când vezi grupa, ştii că Germania câştigă şi tu ieşi pe locul doi, e foarte bine, barajele vor fi grele, dar să îi batem. sper că le batem. Eu zic că meciul din Liechtenstein este mai greu decât cu Islanda, o să vedeţi”, a declarat Dan Petrescu, citat de telekomsport.ro.

România – Islanda | Răzvan Marin trage de Mirel Rădoi să rămână la națională

Răzvan Marin a dezvăluit că a purtat o discuție cu Mirel Rădoi pentru a-l convinge pe selecționer să rămână în continuare la naționala României.

MIrel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională după victoria cu Armenia.

Reclamă

„Am vorbit cu Mister eu și câțiva colegi. Am spus-o și o repet, noi ne dorim să rămână în continuare cu noi. Importante sunt cele două meciuri și vom vedea după aceea„, a spus Răzvan Marin, într-un interviu acordat FRF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și