Închide meniul

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturi, la Linz. Cu cine se duelează românca pentru un loc în semifinale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 19:20

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturi, la Linz. Cu cine se duelează românca pentru un loc în semifinale

Simona Halep, după victoria cu Jasmine Paolini

Profimedia

După ce a eliminat-o în turul al doilea pe Aliaksandra Sasnovich, Simona Halep își va măsura forțele cu italianca Jasmine Paolini, locul 51 WTA şi cap de serie numărul 7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Jasmine Paolini, în sferturi la Linz

Paolini le-a eliminat până acum pe ucraineanca Dayana Yastremska, 97 WTA, și pe chinezoaica Saisai Zheng, 87 WTA. Cu Simona Halep s-a mai întâlnit o singură dată, la Roma, în 2020, când a cedat în două seturi în fața româncei.

Simona Halep este a doua favorită a turneului la Linz. Principala favorită este Emma Răducanu. Competiția din Austria este dotată cu premii totale în valoare de peste 235.000 de dolari.

Simona Halep nu a câștigat niciun titlu în 2021. Turneul de la Linz este ultimul pentru româncă în acest sezon.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Aliaksandra Sasnovich

Simona Halep și-a luat revanșa în fața jucătoarei din Belarus pentru eșecul din urmă cu o lună de la Indian Wells. Românca s-a distanțat fulgerător la 4-0 în primut set, dar Sasnovich a revenit uluitor și a restabilit egalitatea. Halep a lăudat viteza de joc a adversarei.

Reclamă

Și-a schimbat jocul, a fost mai rapidă, mi-a fost foarte greu la retur. A fost mai agresivă și cred că eu am devenit mai defesivă. Am jucat prea mult pe mijloc la retur, dar în per total cred că a fost un meci bun”, a spus Simona Halep, după meci.

Până la urmă, în ciuda momentului bun al lui Sasnovich, Simona Halep a câștigat primul set, scor 7-5. În partea a doua, diferența a fost clară în favoarea româncei, care s-a impus cu 6-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și