Închide meniul
Foto

Ce decizie a putut să ia Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă cu fiul celor doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 22:47

Ce decizie a putut să ia Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă cu fiul celor doi

Anamaria Prodan, gest radical

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan vrea să lase totul în urmă. A anunțat că se mută din România. SUA și Dubai sunt locațiile unde vedeta își va trăi viața. Mai mult, Anamaria Prodan a anunțat că și fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf, Bebeto, va studia în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan pleacă din România. Îl ia și pe fiul său cu ea

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze„, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni, conform digisport.ro.

„Va plăti cu vârf și îndesat”. Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurențiu Reghecampf

Celebrul impresar anunță că tocmai a purtat o discuție cu Laurențiu Reghecampf și că își dorește să se încheie cât mai repede acest „coșmar”. Anamaria i-a transmis un avertisment soțului său și este sigură că acesta nu știe prin ce va trece după ce va renunța la ea.

Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive. Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori.

Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente extrem de dificile în acest an și a ieșit în evidență după ce ar fi avut mai multe escapade. Ar fi fost văzut, în Delta Dunării și în Grecia, în compania a mai multor femei. În cele din urmă, Reghe i-a cerut divorțul Anamariei Prodan și este hotărât să ajungă pentru a treia oară la altar. Ar urma să o facă cu Corina Caciuc, cea care este cunoscută sub numele de Corina Bilcon. Din ultimele informații, se pare că părinții fetei sunt de acord cu această relație.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și