Închide meniul

Ce a putut să facă Gigi Becali de faţă cu toată lumea! Gestul care i-a lăsat mască pe toţi. La ce a renunţat milionarul

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 15:01

Reclamă
Ce a putut să facă Gigi Becali de faţă cu toată lumea! Gestul care i-a lăsat mască pe toţi. La ce a renunţat milionarul

Gigi Becali l-ar dori pe Ilie Poenaru la FCSB

Hepta

Gigi Becali continuă să uimească la fiecare ieşire publică şi nu numai. De această dată, latifundiarul din Pipera a lăsat mască pe toată lumea cu gestul pe care l-a făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Gigi Becali

Totul s-a întâmplat în curtea unei biserici. Gigi Becali şi-a dat jos haina de pe el şi i-a oferit-o unui om cu probleme de sănătate. Apoi, afaceristul a stat în ploaie alături de ceilalți români pentru a auzi slujba. A înghenuncheat la un moment dat în fața unui om cu dizabilități aflat în dreapta lui pentru a-l ajuta şi i-a oferit haina de pe el pentru ca acesta să se apere de vremea urâtă, anunţă playsport.ro.

Totul s-a întâmplat în văzut enoriașilor strânși la Mănăstirea Radu Vodă din București care s-au adunat în faţa lăcaşului de cult pentru a se închina la moaștele Sfântului Nectarie. Vizibil afectat de omul de lângă el, Gigi Becali și-a scos haina și l-a îmbrăcat pe cel care a venit să-i ceară ajutorul.

Scena a devenit cu atât mai emoționantă în momentul în care afaceristul l-a cuprins pe cel aflat în cârje pentru a-l putea proteja mai bine de ploaie și de frig, mai spune sursa citată.

Gigi Becali, gesturi de caritate pentru cei nevoiaşi

„Fără rugăciune nu se poate. Nu putem să-L mai ignorăm la nesfârșit pe Dumnezeu. Noi am ajuns la așa patimă, încât ea nu te mai poate duce în adânc. Adică e la maximum de jos și, nu se poate tăia decât numai cu rugăciunea. Rugăciunea lui Iisus: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul” și rugăciunea în general este singura armă împotriva dracilor. Ei spun că omul are depresie. E bolnav, are depresie. Dar de fapt nu are depresie.

Reclamă

Sau mai bine zis această așa-zisă depresie de care aflăm astăzi în lume, nu e o boală psihică. Ea este de fapt lucrarea dracilor care îți bagă și îți aduc toate mizeriile în cap, pentru păcatele pe care le-ai făcut. Și atunci nu poți să dormi și iei tot felul de pastile și începi să te droghezi și devii dependent. Singurul medicament și armă împotriva depresiei este rugăciunea și postul”, spunea Gigi Becali, în urmă cu ceva timp, conform lumeacredinței.com.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și