Închide meniul

Planul lui Nicolae Dică după plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională! Postul vizat de antrenor. Nu ar refuza nici oferta lui Gigi Becali de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 12:09

Planul lui Nicolae Dică după plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională! Postul vizat de antrenor. Nu ar refuza nici oferta lui Gigi Becali de la FCSB

Ianis Zicu nu-i dă nicio şansă la FCSB lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică este antrenorul pe care Gigi Becali îl consideră perfect pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu, la FCSB. Totuşi, chiar dacă nu refuză discuţiile cu fosta echipă, „Di Canio” are alte planuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform digisport.ro, Dică îşi doreşte neapărat postul de selecţioner al României, care ar urma să devină liber, conform spuselor lui Mirel Rădoi. Totuşi, Federaţia nu îl consideră pe Dică varianta ideală, mai ales după primele declaraţii date despre plecarea lui Rădoi, considerată sigură de către secund.

După puţin timp, Dică a revenit la un discurs prin care susţinea că jucătorii aproape l-au convins pe Mirel să rămână. Chiar şi aşa, Burleanu şi Stoichiţă nu au uitat declaraţiile iniţiale ale fostului internaţional.

Citește și:

Gigi Becali îl vrea pe Nicolae Dică la FCSB

Conform sursei citate, Dică a luat deja decizia de a nu rămâne antrenor secund, el ţintind spre funcţia de principal. Astfel, el nu refuză discuţiile cu FCSB, echipă de care a fost aproape în această vară, după ce roş-albaştrii s-au despărţit de Toni Petrea. S-ar întoarce şi la FCSB, acolo unde relaţia dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu nu e cea mai bună.

Patronul vicecampioanei nu e deloc încântat de faptul că nu mai are deloc control la propria echipă şi că nu mai poate decide schimbările şi formula de start. Dacă pleacă de la FCSB Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, Nicolae Dică ar fi varianta ideală de înlocuire. Între Becali şi Dică a fost o relaţie foarte bună cât timp Dică a fost antrenor la FCSB.

Reclamă

Edi Iordănescu, greu de dat afară

Totuşi, Edi Iordănescu e greu de dat afară. Are clauze importante în contract, iar Gigi Becali dacă vrea să îl îndepărteze, trebuie să îi achite o importantă sumă de bani. Speră ca Iordănescu Jr. să se sature şi să plece de unul singur.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și