Închide meniul

Avertisment dur pentru Gigi Becali! Greşeala imensă pe care o face cu Edi Iordănescu: „Este foarte grav. A întrecut orice limită”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 13:34

Avertisment dur pentru Gigi Becali! Greşeala imensă pe care o face cu Edi Iordănescu: „Este foarte grav. A întrecut orice limită

Gigi Becali este finanțatorul FCSB

Hepta

FCSB e neînvinsă cu Edi Iordănescu antrenor. 7 victorii consecutive şi un egal în campionat nu sunt însă pe placul patronului Gigi Becali care a început din nou să atace echipa. FCSB a terminat turul Ligii 1 pe locul secund, la 8 puncte în spatele liderului campionatului, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment dur pentru Gigi Becali

Comportamentul lui Gigi Becali este atacat dur de către fostul jucător al vicecampioanei, Florin Lovin. Ex-mijlocaşul îl avertizează pe patron. Dacă îl îndepărtează şi pe Edi Iordănescu de la echipă va face o greşeală imensă. Gigi Becali a spus deja că regretă că i-a oferit putere de decizie lui Edi Iordănescu, considerând că este un an pierdut.

„Cred, cu mâna pe inimă, că Gigi Becali poate fi declarat cel mai complex om care există în România. Am avut atâta încredere în acest proiect, când a venit Edi Iordănescu. Că vom avea un club normal, în care patronul este patron și asigură antrenorului ce este nevoie, iar antrenorul ia deciziile. Dar s-a întrecut orice limită. Pentru mine, ceea ce se întâmplă este foarte grav. Am ieșit din sfera normalului.

Citește și:

Am vorbit cu Edi și empatizam cu el, chiar mă rog să continue cu rezultatele bune, pentru că doar rezultatele pot oferi o oarecare liniște. Legat de jocul-spectacol, ai nevoie în primul rând de rezultate, să ai un fundament. Nu poți să fii pe locul 7 și să joci spectaculos. FCSB nu e o echipă oarecare, își propune an de an câștigarea campionatului.

Greşeala imensă a lui Gigi Becali

Cinci ani de zile, ai făcut un lucru și l-ai făcut greșit. Acum calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut. Mă supără foarte tare și nu cred că mai avem cale de întoarcere. În primul rând, tot ce spune Gigi Becali pe subiectul spectacolului nu are acoperire. FCSB, la toate meciurile, are o posesie mai bună decât adversarul. Fotbalul spectacol e la echipa cu jucători foarte buni, cu 30-40 de mii de oameni în tribune.

Reclamă

Sincer, cred că Edi va rămâne atât timp cât vor fi rezultate. Dacă nu vor fi… acum, argumentul suprem care-l ține pe Edi Iordănescu sunt rezultatele. De cifre nu te poți lega. Iar dacă te legi, plătești”, a spus Florin Lovin, conform sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și