Închide meniul

Mirel Rădoi revine „acasă”, pe Stadionul Steaua! Ce spune despre varianta ca arena să devină casa fotbalului românesc

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 15:17

Reclamă
Mirel Rădoi revine „acasă, pe Stadionul Steaua! Ce spune despre varianta ca arena să devină casa fotbalului românesc

Cum ajunge România la Campionatul Mondial

Hepta

„Stadionul Steaua a fost foarte mulţi ani numit „casă” pentru echipa naţională. Din punctul meu de vedere, aşa cum am spus şi la naţionala de tineret şi am spus-o şi aici, vorbind de echipa naţională a României înseamnă că e a românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi se simte ca acasă pe „Stadionul Steaua”

Din punctul meu de vedere, aş prefera să mutăm echipa în fiecare oraş unde stadioanele o permit şi unde UEFA ne poate da aprobarea pentru a juca aceste meciuri. Cred că ar fi bine să obişnuim oamenii din toate oraşele şi din toată ţara să vină aproape de echipa naţională.

Pentru mine, Ghencea a fost un stadion foarte, foarte călduros. Pentru mine chiar a fost denumit „casă”. Pentru mine ar fi uşor să spun „da”. Dar echipa naţională este a Românilor şi va trebui să poată juca pe cât mai multe stadioane din România”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă.

În primul meci pe noul Stadion Steaua, România a bătut Armenia, cu 1-0, fiind acum favorită la locul 2, din Grupa J, cu două meciuri rămase de disputat. Naţionala are nevoie de 6 puncte cu Islanda şi Liechtenstein, pentru a fi sigură de poziţia secundă.

Reclamă

Mirel Rădoi a răbufnit. Jucăm finala cu Islanda fără fani

Pe de altă parte, Mirel Rădoi ar fi dorit ca pe Ghencea să fie cel puţin 15.000 de fani la finala cu Islanda.

„Mi se pare ceva incredibil, ne vaccinăm ca să putem merge la mall, în spaţiu închis, şi nu suntem primiţi pe stadioane, în spaţiu deschis. Cred că, în momentul de faţă, îmi cer scuze că fac paranteza asta, cred că cea mai bună campanie pentru vaccinare era ca oamenii să vină la acest meci. Asta nu înseamnă că eu sunt pentru vaccinare sau nu.

Până la urmă, fiecare este liber să aleagă ce vrea. În momentul de faţă, şi România, şi echipa naţională, şi sportul românesc şi oamenii normali cred că aveau nevoie să fie participanţi la un asemenea eveniment sportiv”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
  • România – Islanda se va disputa joi, 11 noiembrie, de la 21:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și