Închide meniul

România – Islanda | Mirel Rădoi a răbufnit. Jucăm finala cu Islanda fără fani: „Ne vaccinăm să mergem la mall, în spaţiul închis şi nu suntem primiţi pe stadioane”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 11:13

România – Islanda | Mirel Rădoi a răbufnit. Jucăm finala cu Islanda fără fani: „Ne vaccinăm să mergem la mall, în spaţiul închis şi nu suntem primiţi pe stadioane

CSA Steaua are nevoie de lăcătuş

Hepta

„Mi se pare ceva incredibil, ne vaccinăm ca să putem merge la mall, în spaţiu închis, şi nu suntem primiţi pe stadioane, în spaţiu deschis. Cred că, în momentul de faţă, îmi cer scuze că fac paranteza asta, cred că cea mai bună campanie pentru vaccinare era ca oamenii să vină la acest meci. Asta nu înseamnă că eu sunt pentru vaccinare sau nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, fiecare este liber să aleagă ce vrea. În momentul de faţă, şi România, şi echipa naţională, şi sportul românesc şi oamenii normali cred că aveau nevoie să fie participanţi la un asemenea eveniment sportiv”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi a uitat de coşmarul de la barajul cu Islanda, pentru Euro 2020

În meciul tur, România a bătut Islanda cu 2-0, după golurile marcate de Dennis Man şi Nicolae Stanciu. Astfel, Mirel Rădoi a mai uitat de supărarea pierderii barajului cu nordicii, pentru accederea la Euro 2020.

„Indiferent ce s-a întâmplat în tur, e o altă partidă. Aş vrea ca primele 10 minute să fie mai bune decât în meciul tur. Coşmaruri nu mai am, nu mai ştiu de câte ori am văzut meciul. De fiecare dată, găsesc alte lucruri. Mă uit pentru mai multe lucruri la un meci”, a mai spus Rădoi.

Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru dubla decisivă cu Islanda şi Liechtenstein

Mirel Rădoi a anunţat lista completă a jucătorilor pe care i-a selecţionat pentru dubla decisivă cu Islanda (11 noiembrie) şi Liechtenstein (14 noiembrie).

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și