Închide meniul

Ionel Ganea l-a făcut praf de Deian Sorescu. „Să lase ciocu’ mic și să joace fotbal” Reacție virulentă după conflictul cu Mircea Rednic. „Nici dacă se naște a doua oară nu ajunge la CV-ul lui!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 18:51

Reclamă
Ionel Ganea l-a făcut praf de Deian Sorescu. „Să lase ciocu mic și să joace fotbal Reacție virulentă după conflictul cu Mircea Rednic. „Nici dacă se naște a doua oară nu ajunge la CV-ul lui!

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Deian Sorescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

“Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu’ mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, făcut praf de Ionel Ganea

Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic. Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal, pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic„, a spus Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de Mircea Rednic. „Puriul” a explicat că nu a fost vorba de o pedeapsă, ci a încercat să-l ajute pe jucătorul de 24 de ani să revină la forma pe care a avut-o în startul sezonului. Șase goluri a înscris Sorescu în această ediție de campionat.

Scandalul dintre Rednic şi Sorescu a izbucnit după meciul cu Gaz Metan. Rednic l-a schimbat la pauză şi i-a reproşat mai multe lucruri la final. Conform digisport.ro, fotbalistul ar fi sărit chiar şi la bătaie.

Ionel Ganea: „E cea mai proastă perioadă din istoria lui Dinamo!”

La finalul turului sezonului regulat, Dinamo este pe pentulimul loc în Liga 1, cu doar două victorii, și cea mai slabă defensivă din Liga 1. Ionel Ganea a dat vina pe fotbaliștii lui Rednic pentru situația în care a ajuns clubul.

Reclamă

„E cea mai proastă perioadă din istoria clubului, pe mine nu mă doare, ar trebui să-i doară pe băieți, îi știu pe mulți, nu înțeleg ce vor ei de la fotbal, de la viață, au calități, dar nu le arată. Ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal. Torje e singurul care-mi place acum, e într-o creștere de formă”, a mai spus Ionel Ganea.

În ultima etapă din campionat, Dinamo a pierdut la scor de neprezentare cu iderul și campioana CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și