Închide meniul
NEWS ALERT

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Deian Sorescu. „A comentat la el!” Ruptură totală la Dinamo. Alți doi jucători au fost trimiși la echipa a doua

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 20:05

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Deian Sorescu. „A comentat la el! Ruptură totală la Dinamo. Alți doi jucători au fost trimiși la echipa a doua

Iuliu Mureșan, despre Deian Sorescu

captură AS.ro

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Deian Sorescu a comentat unele decizii ale lui Rednic, lucru care l-a scos din minți pe antrenorul lui Dinamo. „Puriul” nu l-a trimis totuși la echipa a doua, ci i-a dat o „săptămână de odihnă”, spune Mureșan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan, prima reacție după Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Deian Sorescu

Mureșan crede că Sorescu e supărat că n-a fost lăsat să plece de la Dinamo în vară, când traversa cea mai bună formă a carierei.  Golgheterul „câinilor” este incert pentru meciul cu CFR Cluj din următoarea etapă.

„Deian este un jucărtor cu personalitate și își spune părerea. A comentat ceva la ceea ce i-a spus antrenorul, dar apoi și-a cerut scuze. El a avut o perioada foarte bună și după aceea, probabil și pentru că a fost dezamăgit că n-a fost transferat când a avut ofertă, n-a mai fost la fel de implicat.

Am vrut să-l las să plece, dar am avut o discuție de multe zile cu firma de insolvență și au zis că nu putem să-l dăm. Ei au luat ca punct de referință suma lui de pe transfermarkt.com.

Deian a fost lăsat să se odihnească o săptămână, dar n-a fost trimis la echipa a doua. La meciul cu CFR probabil nu revine, dar lucrurile sunt în dinamică”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisiport.ro.

Reclamă

Mureșan a dezvăluit că alți doi jucători ai „câinilor” au fost trimiși la echipa a doua. Este vorba despre Constantin Nica și Mihai Neicuțescu, care au intrat în dizgrațiile lui Mircea Rednic.

„Nica a fost trimis la echipa a doua, și Neicuțescu. Neicuțescu are niște kilograme în plus, se vede asta, dar nu are șapte în plus”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Deian Sorescu, exclus din lot la Dinamo

Conflictul dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu a ajuns la un alt nivel. După ce fostul căpitan al lui Dinamo a fost la un pas de bătaie cu antrenorul în urmă cu două săptămâni, „Puriul” a luat o decizie categorică: l-a exclus din lot, anunță prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalisul curtat intens de Gigi Becali a aflat vestea chiar azi, când s-a prezentat la antrenamentul de la Săftica. Chiar magazionerul clubului a fost cel care l-a anunțat decizia luată de Mircea Rednic.

6 goluri a înscris Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul lui Dinamo. El valorează 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și