Închide meniul

Ionel Ganea l-a făcut praf de Deian Sorescu. „Să lase ciocu’ mic și să joace fotbal” Reacție virulentă după conflictul cu Mircea Rednic. „Nici dacă se naște a doua oară nu ajunge la CV-ul lui!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 18:51

Ionel Ganea l-a făcut praf de Deian Sorescu. „Să lase ciocu mic și să joace fotbal Reacție virulentă după conflictul cu Mircea Rednic. „Nici dacă se naște a doua oară nu ajunge la CV-ul lui!

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Deian Sorescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

“Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu’ mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, făcut praf de Ionel Ganea

Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic. Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal, pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic„, a spus Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de Mircea Rednic. „Puriul” a explicat că nu a fost vorba de o pedeapsă, ci a încercat să-l ajute pe jucătorul de 24 de ani să revină la forma pe care a avut-o în startul sezonului. Șase goluri a înscris Sorescu în această ediție de campionat.

Scandalul dintre Rednic şi Sorescu a izbucnit după meciul cu Gaz Metan. Rednic l-a schimbat la pauză şi i-a reproşat mai multe lucruri la final. Conform digisport.ro, fotbalistul ar fi sărit chiar şi la bătaie.

Citește și:

Ionel Ganea: „E cea mai proastă perioadă din istoria lui Dinamo!”

La finalul turului sezonului regulat, Dinamo este pe pentulimul loc în Liga 1, cu doar două victorii, și cea mai slabă defensivă din Liga 1. Ionel Ganea a dat vina pe fotbaliștii lui Rednic pentru situația în care a ajuns clubul.

Reclamă

„E cea mai proastă perioadă din istoria clubului, pe mine nu mă doare, ar trebui să-i doară pe băieți, îi știu pe mulți, nu înțeleg ce vor ei de la fotbal, de la viață, au calități, dar nu le arată. Ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal. Torje e singurul care-mi place acum, e într-o creștere de formă”, a mai spus Ionel Ganea.

În ultima etapă din campionat, Dinamo a pierdut la scor de neprezentare cu iderul și campioana CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și