Închide meniul

Gabi Balint, scos din minți de scandalul cu alcool din autocarul juniorilor de la CSA Steaua. „Ce se întâmplă în fotbalul nostru nu e normal!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 23:22 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 8:59

Reclamă
Gabi Balint, scos din minți de scandalul cu alcool din autocarul juniorilor de la CSA Steaua. „Ce se întâmplă în fotbalul nostru nu e normal!

Gabi Balint, scos din minți de scandalul de la juniorii lui CSA Steaua

SportPictures / Razvan Pasarica

„Eu nu știu de când sunt imaginile astea, petreceri în autocare am făcut și noi, poate era ceai acolo, chiar nu știu. E tare curios că iese acest film, de ce iese, când iese… eu nu cred… dacă e adevărat și așa a fost, înseamnă că lucrurile sunt grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint, scos din minți de scandalul din autocarul juniorilor de la CSA Steaua

Răspunsul trebuie să îl ofere clubul. Probabil se investighează să vadă ce a fost. După ce apare comunicatul, vom putea comenta. Ce se întâmplă în fotbalul nostru nu e normal.

Sincer, pe vremea la noastră, la nivelul ăsta, nu exista așa ceva. Nu, nu are cum să mi se pară normal așa ceva. Antrenorul care a fost, să zicem că a fost cu ei, a greșit că a luat părinți cu ei în autocar…”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Intră aici pentru a vedea imaginile!

Petrecere cu manele și whiskey în autocarul juniorilor de la CSA Steaua

Petrecerea a avut loc în autocarul juniorilor U15, grupa 2007, la care antrenor este Florin Neață. În imaginile publicate de gsp.ro se observă cum părinții copiilor, aflați în spatele autocarului, consumă whiskey în prezența minorilor și îi îndeamnă și pe copii să bea alcool.

Reclamă
Reclamă

Potrivit sursei citate, imaginile datează cel puțin din decembrie 2020, dar au apărut abia acum în spațiul public.

Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori de la CSA Steaua, susține că imaginile respective sunt dintr-o perioadă în care el nu se afla la club.

„Am văzut acel video, însă, din ce știu eu, imaginile sunt vechi de 2-3 ani. Nu eram la club în acea perioadă, așa că nu știu mai multe detalii”, a spus și Ștefan Iovan, potrivit gsp.ro.

Reclamă

CSA Steaua a deschis o achetă internă după apariția imaginilor scandaloase în spațiul public, scrie sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și