Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dezvăluiri spumoase ale lui Cheloo. Cum a ajuns juratul de la iUmor în raliul Dakar: „Am asasinat un porc şi am băut o ţuică”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 10:59

Reclamă

Dezvăluiri spumoase ale lui Cheloo

Cheloo a făcut dezvăluiri complete la AS.RO LIVE, la emisiunea lui Cătălin Oprişan. „La prima competiţie la care ne-am dus Ban a spus despre mine că ăsta nu ştie nimic. Decizia de a merge în Dakar am luat-o după ce am asasinat un porc şi am băut o ţuică. Totul l-am făcut conform normelor europene. Când m-a prins matol mi-a spus să merg cu el la Dakar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost pilot de mâna a doua sau a treia la off-road, în trei campionate. Eu înjuram copilotul. După un an de zile în compania lui Mihai pot să spun că nu este sănătos. Eu am rău de maşină. Dacă sunt şofer într-o maşină de lux am rău de maşină. Cea mai mare teamă a mea a fost răul de maşină. Nu interesează însă pe nimeni, doar trebuie să îţi plăteşti taxa. Am nevoie de o mărire de salariu”, a spus Cheloo.

România, cu două echipaje la Raliul Dakar

Mihai Ban a dezvăluit ce probleme a avut cu Cheloo în postura de copilot. „Prima dată ni s-au oprit tripurile. Atunci l-am întrebat dacă mi se pare că mergem încet. Echipa noastră se prezintă în Dakar cu două maşini. Iacob şi Turdean Tudor sunt cu cealaltă maşină”, a spus pilotul Mihai Ban.

Mai mult, Cheloo a spus de ce s-a apucat de realiuri. „Este cel mai frumos lucru pe care puteam să îl fac înainte de bătrâneţe. Am atins plafonul cu Paraziţii de ceva timp, încă din 2005 – 2006. Asta cu raliul e o nouă provocare pe care vreau să ă duc până la capăt”, a mai spus rapperul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și