Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dezvăluiri spumoase ale lui Cheloo. Cum a ajuns juratul de la iUmor în raliul Dakar: „Am asasinat un porc şi am băut o ţuică”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 10:59

Dezvăluiri spumoase ale lui Cheloo

Cheloo a făcut dezvăluiri complete la AS.RO LIVE, la emisiunea lui Cătălin Oprişan. „La prima competiţie la care ne-am dus Ban a spus despre mine că ăsta nu ştie nimic. Decizia de a merge în Dakar am luat-o după ce am asasinat un porc şi am băut o ţuică. Totul l-am făcut conform normelor europene. Când m-a prins matol mi-a spus să merg cu el la Dakar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost pilot de mâna a doua sau a treia la off-road, în trei campionate. Eu înjuram copilotul. După un an de zile în compania lui Mihai pot să spun că nu este sănătos. Eu am rău de maşină. Dacă sunt şofer într-o maşină de lux am rău de maşină. Cea mai mare teamă a mea a fost răul de maşină. Nu interesează însă pe nimeni, doar trebuie să îţi plăteşti taxa. Am nevoie de o mărire de salariu”, a spus Cheloo.

Citește și:

România, cu două echipaje la Raliul Dakar

Mihai Ban a dezvăluit ce probleme a avut cu Cheloo în postura de copilot. „Prima dată ni s-au oprit tripurile. Atunci l-am întrebat dacă mi se pare că mergem încet. Echipa noastră se prezintă în Dakar cu două maşini. Iacob şi Turdean Tudor sunt cu cealaltă maşină”, a spus pilotul Mihai Ban.

Mai mult, Cheloo a spus de ce s-a apucat de realiuri. „Este cel mai frumos lucru pe care puteam să îl fac înainte de bătrâneţe. Am atins plafonul cu Paraziţii de ceva timp, încă din 2005 – 2006. Asta cu raliul e o nouă provocare pe care vreau să ă duc până la capăt”, a mai spus rapperul.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și