Închide meniul

România – Islanda | Florin Răducioiu cere mobilizare totală din partea lui Mirel Rădoi. „Ziua în care nu vei găsi scuze este ziua startului către succes!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2021, 17:13

Reclamă
România – Islanda | Florin Răducioiu cere mobilizare totală din partea lui Mirel Rădoi. „Ziua în care nu vei găsi scuze este ziua startului către succes!

Mirel Rădoi nu ar refuza o ofertă de la FCSB

Profimedia

Mirel Rădoi a stârnit multe reacții din partea vocilor puternice din fotbalul românesc, prin maniera sa în care gestionează echipa națională. Unii l-au criticat, alții l-au apărat, dar Mirel a părut că nu rămâne indiferent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Majoritatea personajelor din fotbalul nostru au spus că Rădoi a vrut să se răzbune pe contestatari în momentul când și-a anunțat plecarea de la echipa națională. Florin Răducioiu l-a sfătuit pe selecționer să lase orgoliul deoparte și să se concentreze pe misiunea sa.

România – Islanda | Florin Răducioiu, mesaj pentru Mirel Rădoi

„Dragă Mirel Rădoi,

Ziua în care vei fi responsabil și nu vei mai găsi scuze este ziua startului care te va duce către succes. Azi vrem VICTORIE!

Dragi tricolori,

Reclamă

Avem nevoie de 6 puncte și mergem la baraj. Nu va fi ușor, pentru că nimic nu este este ușor și previzibil. Dar de data asta sunteți la mâna voastră. Ultima oară când ne-am calificat la un Mondial am fost în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Hai să fie un semn bun și să ne calificăm iar. Dați tot pe teren și onorați acel tricou pe care îl îmbrăcați! HAI, ROMÂNIA!”, a scris Mirel Rădoi, pe paginia personală de Facebook.

În ciuda criticilor, Mirel Rădoi a reușit să ducă România la doi pași de barajul pentru CM 2022. Tricolorii au nevoie de 6 puncte în meciurile cu Islanda și Liechtenstein ca sa fie siguri de locul la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

18 meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Mirel Rădoi, avertisment pentru tricolori

Mirel Rădoi a dezvăluit atuurile tricolorilor pentru meciul de joi seara cu nordicii, dar a avertizat. Cine încasează primul gol îi va fi greu să mai revină în meci.

„Jocul nostru, dacă luăm în calcul cele 90 de minute, nu a fost foarte bun. Jocul s-a echilibrat după primele 20 de minute. Echipa arată o mult mai mare determinare, am câştigat la spiritul de sacrificiu, lucru pe care trebuie să îl păstrăm. E clar că arătăm mult mai bine decât la meciul de baraj.

La stilul de joc al lor, nu îl vor schimba pentru aceste două partide. E acelaşi stil diferit faţă de cel întâlnit la barajul pentru European. Procentul posesiei a crescut de la schimbarea selecţionerului. E o echipă care ar trebui să ne avantajeze. Va fi ca un meci de box, să sperăm că nu vom pica primii”, a spus selecţionerul la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Islanda.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și