Închide meniul

România – Islanda | Florin Răducioiu cere mobilizare totală din partea lui Mirel Rădoi. „Ziua în care nu vei găsi scuze este ziua startului către succes!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2021, 17:13

România – Islanda | Florin Răducioiu cere mobilizare totală din partea lui Mirel Rădoi. „Ziua în care nu vei găsi scuze este ziua startului către succes!

Mirel Rădoi nu ar refuza o ofertă de la FCSB

Profimedia

Mirel Rădoi a stârnit multe reacții din partea vocilor puternice din fotbalul românesc, prin maniera sa în care gestionează echipa națională. Unii l-au criticat, alții l-au apărat, dar Mirel a părut că nu rămâne indiferent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Majoritatea personajelor din fotbalul nostru au spus că Rădoi a vrut să se răzbune pe contestatari în momentul când și-a anunțat plecarea de la echipa națională. Florin Răducioiu l-a sfătuit pe selecționer să lase orgoliul deoparte și să se concentreze pe misiunea sa.

România – Islanda | Florin Răducioiu, mesaj pentru Mirel Rădoi

„Dragă Mirel Rădoi,

Ziua în care vei fi responsabil și nu vei mai găsi scuze este ziua startului care te va duce către succes. Azi vrem VICTORIE!

Dragi tricolori,

Reclamă

Avem nevoie de 6 puncte și mergem la baraj. Nu va fi ușor, pentru că nimic nu este este ușor și previzibil. Dar de data asta sunteți la mâna voastră. Ultima oară când ne-am calificat la un Mondial am fost în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Hai să fie un semn bun și să ne calificăm iar. Dați tot pe teren și onorați acel tricou pe care îl îmbrăcați! HAI, ROMÂNIA!”, a scris Mirel Rădoi, pe paginia personală de Facebook.

În ciuda criticilor, Mirel Rădoi a reușit să ducă România la doi pași de barajul pentru CM 2022. Tricolorii au nevoie de 6 puncte în meciurile cu Islanda și Liechtenstein ca sa fie siguri de locul la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

18 meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Citește și:

Mirel Rădoi, avertisment pentru tricolori

Mirel Rădoi a dezvăluit atuurile tricolorilor pentru meciul de joi seara cu nordicii, dar a avertizat. Cine încasează primul gol îi va fi greu să mai revină în meci.

„Jocul nostru, dacă luăm în calcul cele 90 de minute, nu a fost foarte bun. Jocul s-a echilibrat după primele 20 de minute. Echipa arată o mult mai mare determinare, am câştigat la spiritul de sacrificiu, lucru pe care trebuie să îl păstrăm. E clar că arătăm mult mai bine decât la meciul de baraj.

La stilul de joc al lor, nu îl vor schimba pentru aceste două partide. E acelaşi stil diferit faţă de cel întâlnit la barajul pentru European. Procentul posesiei a crescut de la schimbarea selecţionerului. E o echipă care ar trebui să ne avantajeze. Va fi ca un meci de box, să sperăm că nu vom pica primii”, a spus selecţionerul la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Islanda.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și