Închide meniul

România – Islanda | Mirel Rădoi a dat cărţile pe faţă după selecţionarea lui Enes Sali, la 15 ani. „E un jucător pe care România nu îl poate pierde”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 11:02

România – Islanda | Mirel Rădoi a dat cărţile pe faţă după selecţionarea lui Enes Sali, la 15 ani. „E un jucător pe care România nu îl poate pierde

I s-a decis viitorul lui Mirel Rădoi

Antena Sport

„E o discuţie mai lungă, e unul dintre motivele pentru care este aici, dar nu este singurul. Am încercat să adunăm informaţii despre jucătorii care la 15 ani aveau impactul în fotbalul românesc pe care îl are Enes Sali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am găsit exemple mari, precum Hagi, Dobrin, Balaci. Ne-am dus către Ianis, Tănase, Coman, Cicâldău şi niciunuul nu avea impactul ăsta la 15 ani. E un jucător pe care România nu îl poate pierde. Stafful a decis ca Sali să facă parte din lot.

El va trebui să joace trei meciuri pentru naţională, dar acum avem două. Vedem dacă vom putea să îl utilizăm. E un copil şi nu trebuie să îl suprasolicităm”, a spus Mirel Rădoi, despre Enes Sali.

Canada vrea să îl fure pe Enes Sali

Enes Sali a fost chemat la naționala României, la 15 ani, și de teama de a nu-l pierde pe talentatul jucător al Farului. Asta ținând cont că o altă națională stă la pândă pentru a-l înregimenta pe puștiul lui Gică Hagi.

Conform gsp.ro, selecționerii Canadei și Canadei U23 au insistat pentru Enes Sali, iar tatăl jucătorului a fost contactat și a purtat discuții cu Mauro Biello (selecționer Canada U23).

Reclamă

Tatăl lui Enes Sali a luat decizia imediat după ce Mirel Rădoi l-a chemat la naționala mare pe jucătorul Farului. El este în lot pentru dubla decisivă cu Islanda și Liechtenstein și va rămâne fotbalistul României.

Totuși, pentru ca Enes Sali să rămână jucătorul nostru, el va trebui să adune trei meciuri la naționala mare, până când va împlini 21 de ani.

Puştiul Enes Sali a primit „botezul” echipei naţionale!

Enes Sali a vorbit despre primele impresii din cantonamentul naţionalei, dar şi despre jucătorul cu care şi-ar dori să stea în cameră în această perioadă. „Am puţine emoţii, dar nu cred că mă afectează şi sper să joc cât mai mult. Este o onoare să fiu aici. Sunt foarte fericit pentru această convocare.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt foarte bine. Am vorbit cu băieţii. M-au felicitat pentru această convocare. Cred că o să mă descurc. Îmi plac Răzvan Marin Stanciu Ianis. Mi-ar plăcea să stau cu Ianis în cameră”, a spus Enes Sali, într-un interviu pentru FRF TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și