Închide meniul
EXCLUSIV

Jaqueline Cristian – Alison Riske este finala turneului de la Linz. Prima reacţie a jucătoarei din România

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 20:31

Reclamă
Jaqueline Cristian – Alison Riske este finala turneului de la Linz. Prima reacţie a jucătoarei din România

Jaqueline Cristian, în finală la Linz

Profimedia

Jaqueline Cristian a profitat de retragerea Simonei Halep şi va juca prima finală WTA din carieră. Alison Riske a a beneficiat şi ea de abandonul lui Danielle Rose Collins. Riske a câştigat primul set cu 7-5, moment în care Danielle Collins a cerut un time-out medical. Până la urmă, Collins a decis să abandoneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian, prima reacţie după retragerea Simonei Halep

Îi doresc recuperare rapida Simonei. Sunt foarte fericită şi nerăbdătoare să joc finala. Dupa ce am pierdut în calificari şi am intrat ca  lucky-loser, am crezut în şansa mea şi am jucat fără aşteptări.. Doar m-am bucurat de turneu şi de fiecare meci în parte„, a spus Jaqueline Cristian în exclusivitate pentru AS.ro.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz, înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz, înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian. Anunţul a fost făcut de marea noastră campioană pe reţelele de socializare.

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la tuneul de la Linz. „Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aş face orice pentru a putea juca, dar piciorul este umflat şi mă doare. Dacă voi evolua, nu voi face decât să înrăutăţesc lucrurile. Vreau să mulţumesc organizatorilor turneului şi fanilor de aici, de la Linz„, a spus Simona Halep pe contul ei de Twitter.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și