Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Laurențiu Reghecampf, în timp ce avea o relație cu Corina Caciuc! Anamaria Prodan îi poate distruge relația cu actuala iubită: ”Normal! Cum să nu?!”

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 11:33 / Actualizat: 13 noiembrie 2021, 9:44

Reclamă
Ce a putut să facă Laurențiu Reghecampf, în timp ce avea o relație cu Corina Caciuc! Anamaria Prodan îi poate distruge relația cu actuala iubită: ”Normal! Cum să nu?!”

Laurențiu Reghecampf, dat de gol cu Anamaria Prodan

Colaj Hepta / as.ro

Anamaria Prodan spune că, deși o înșela cu noua iubită, Reghecampf se purta normal în relația de cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Suntem soț și soție. Normal! Da, cum să nu? Noi am fost soț și soție cu de toate!”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan a vorbit și despre ultima perioadă petrecută alături de soțul său.

”El a stat cu noi în casă până după nuntă! Noi am fost împreună în Emirate, noi am fost împreună în Dubai. Eu nu am știut că avea o amantă de genul ăsta”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Va plăti cu vârf și îndesat”. Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurențiu Reghecampf

Celebrul impresar anunță că tocmai a purtat o discuție cu Laurențiu Reghecampf și că își dorește să se încheie cât mai repede acest „coșmar”. Anamaria i-a transmis un avertisment soțului său și este sigură că acesta nu știe prin ce va trece după ce va renunța la ea.

Reclamă

Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive. Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori.

Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente extrem de dificile în acest an și a ieșit în evidență după ce ar fi avut mai multe escapade. Ar fi fost văzut, în Delta Dunării și în Grecia, în compania a mai multor femei. În cele din urmă, Reghe i-a cerut divorțul Anamariei Prodan și este hotărât să ajungă pentru a treia oară la altar. Ar urma să o facă cu Corina Caciuc, cea care este cunoscută sub numele de Corina Bilcon. Din ultimele informații, se pare că părinții fetei sunt de acord cu această relație.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și