Închide meniul

Lionel Messi a jucat numai 15 minute în Uruguay-Argentina 0-1. Explicațiile selecționerului „pumelor”. Ce se întâmplă cu starul lui PSG

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 10:55

Reclamă
Lionel Messi a jucat numai 15 minute în Uruguay-Argentina 0-1. Explicațiile selecționerului „pumelor. Ce se întâmplă cu starul lui PSG

Lionel Messi, doar rezervă în Uruguay - Argentina 0-1

Profimediaimages

Golul victoriei a fost marcat chiar de un coechipier al lui Messi de la PSG, Angel Di Maria. Mijlocașul a înscris, în minutul 7, un gol superb. A trimis mingea direct în vinclu. Vezi AICI video cu reușita lui Di Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, lăsat 75 de minute pe bancă în Uruguay-Argentina 0-1

Lionel Messi încă nu este apt complet după ce s-a accidentat la ischiogambieri. Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă cu atacantul de 34 de ani.

Am decis împreună să nu fie titular pentru că vine după o perioadă de inactivitate. Știam cum va fi meciul. Vrem să își intre în ritm gândindu-ne la meciul cu Brazilia„, a precizat Scaloni, citat de ouest-france.fr.

Argentina are 28 de puncte şi este pe locul 2 în grupă, după Brazilia, deja calificată la turneul final. Argentinienii se pot califica, marţi, când joacă chiar împotriva marei rivale.

PSG a ieșit la atac după ce Lionel Messi a fost chemat la echipa națională

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, s-a plâns de drumul pe care l-a făcut Messi la echipa națională, deși are probleme medicale. Oficialul vicecampioanei Franței nu este de acord cu decizia luată de căpitanul ”pumelor”.

Reclamă

Nu putem fi de acord să lăsăm un jucător să plece la echipa lui națională când el nu este apt de joc nici pentru noi, ba mai mult, se află în recuperare. Nu are niciun sens, iar astfel de situații ar trebui discutate cu FIFA”, s-a enervat Leonardo.

Drumurile de la echipa națională a Argentinei ar fi fost principala cauză pentru Lionel Messi care încă nu a dat randamentul scontat în Ligue 1. Nu a înscris niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și