Închide meniul

Lionel Messi a jucat numai 15 minute în Uruguay-Argentina 0-1. Explicațiile selecționerului „pumelor”. Ce se întâmplă cu starul lui PSG

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2021, 10:55

Lionel Messi a jucat numai 15 minute în Uruguay-Argentina 0-1. Explicațiile selecționerului „pumelor. Ce se întâmplă cu starul lui PSG

Lionel Messi, doar rezervă în Uruguay - Argentina 0-1

Profimediaimages

Golul victoriei a fost marcat chiar de un coechipier al lui Messi de la PSG, Angel Di Maria. Mijlocașul a înscris, în minutul 7, un gol superb. A trimis mingea direct în vinclu. Vezi AICI video cu reușita lui Di Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, lăsat 75 de minute pe bancă în Uruguay-Argentina 0-1

Lionel Messi încă nu este apt complet după ce s-a accidentat la ischiogambieri. Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă cu atacantul de 34 de ani.

Am decis împreună să nu fie titular pentru că vine după o perioadă de inactivitate. Știam cum va fi meciul. Vrem să își intre în ritm gândindu-ne la meciul cu Brazilia„, a precizat Scaloni, citat de ouest-france.fr.

Argentina are 28 de puncte şi este pe locul 2 în grupă, după Brazilia, deja calificată la turneul final. Argentinienii se pot califica, marţi, când joacă chiar împotriva marei rivale.

Citește și:

PSG a ieșit la atac după ce Lionel Messi a fost chemat la echipa națională

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, s-a plâns de drumul pe care l-a făcut Messi la echipa națională, deși are probleme medicale. Oficialul vicecampioanei Franței nu este de acord cu decizia luată de căpitanul ”pumelor”.

Reclamă

Nu putem fi de acord să lăsăm un jucător să plece la echipa lui națională când el nu este apt de joc nici pentru noi, ba mai mult, se află în recuperare. Nu are niciun sens, iar astfel de situații ar trebui discutate cu FIFA”, s-a enervat Leonardo.

Drumurile de la echipa națională a Argentinei ar fi fost principala cauză pentru Lionel Messi care încă nu a dat randamentul scontat în Ligue 1. Nu a înscris niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și