Închide meniul

PSG iese la atac după ce Lionel Messi a fost chemat la echipa națională! FIFA, vizată: ”Nu suntem de acord! Nu are niciun sens!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 18:56

PSG iese la atac după ce Lionel Messi a fost chemat la echipa națională! FIFA, vizată: ”Nu suntem de acord! Nu are niciun sens!”

PSG - Real Madrid 1-0. Messi a luat cea mai mică notă din echipa lui PSG, din partea L'Equipe

Profimedia

PSG iese la atac după ce Lionel Messi a fost chemat la echipa națională

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, s-a plâns drumul pe care l-a făcut fostul căpitan al Barcelonei la echipa națională, deși are probleme medicale. Oficialul vicecampioanei Franței nu este de acord cu decizia luată de căpitanul ”pumelor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu putem fi de acord să lăsăm un jucător să plece la echipa lui națională când el nu este apt de joc nici pentru noi, ba mai mult, se află în recuperare. Nu are niciun sens, iar astfel de situații ar trebui discutate cu FIFA”, s-a enervat Leonardo, citat de Marca.

Drumurile de la echipa națională a Argentinei ar fi fost principala cauză pentru Lionel Messi care încă nu a dat randamentul scontat în Ligue 1, acolo unde nu a înscris niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Citește și:

Lionel Messi, din nou pe drumuri

Perioadă extrem de complicată pentru Lionel Messi. Argentinianul a avut probleme medicale și nu și-a putut ajuta echipa. Resimtă dureri încă din luna septembrie, când a fost faultat dur în partida naționelei „pumelor” cu Venezuela.

Totuși, Messi a plecat la echipa națională, anunță mundodeportivo.com. Chiar dacă nu și-au dorit să îl lase să plece, șefii lui PSG s-au lăsat înduplecați. I-au dat undă verde lui Leo să accepte convocarea.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și