Închide meniul

Gigi Becali i-a decis soarta lui Edi Iordănescu: „Nu îmi place jocul echipei, asta e clar”. Ce relaţie este între patron şi antrenor

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 16:55

Reclamă
Gigi Becali i-a decis soarta lui Edi Iordănescu: „Nu îmi place jocul echipei, asta e clar. Ce relaţie este între patron şi antrenor

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

Gigi Becali spune că nu s-a certat cu Edi Iordănescu şi că nu i-ar fi propus să rupă contractul cu cei de la FCSB. Mai mult, patronul roş-albaştrilor spune că tehnicianul vicecampioanei își va duce înţelegerea până la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a decis soarta lui Edi Iordănescu

Mai mult, patronul vicecampioanei mai spune că nu are motive să îl dea afară pe antrenor. Totuşi, se gândeşte şi la clauza de 500.000 de mii de euro pe care ar trebui să i-o achite lui Edi Iordănescu dacă i-ar rezilia contractul. Şi fanii roș-albaștrilor au reacționat prompt și i-au luat apărarea antrenorului vicecampioanei.

”Să presupunem că nu mi-ar mai plăcea ce face Edi. V-aș fi spus de azi că pleacă. Dar de ce să-i dau jumătate de milion de euro? Nu mai bine mai stau câteva luni și gata?

Eu nu am mințit niciodată! Dacă aș fi avut acea discuție cu Edi v-aș fi spus. Dar, eu nu am discutat nimic cu el. Aaaa, că nu-mi place jocul echipei, asta e clar. Dar, nu am dat vina pe Edi”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali îi acordă circumstanţe lui Edi Iordănescu

Mai mult, Gigi Becali spune că Iordănescu jr se va bucura de sprijinul său până la finalul contractului pentru că până acum a avut probleme mari de lot. ”Am avut probleme de lot, cu accidentările, dar distanța față de CFR este cea care este. Dacă Edi va câștiga titlul? Nu o să mai zic nimic atunci, va însemna că ați avut voi dreptate, nu eu. La FCSB nu se va schimba antrenorul cel puțin până la vară”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Reclamă

La finalul turului de campionat, FCSB se află pe locul 2 al clasamentului Ligii 1, la 8 puncte în spatele liderului şi campioanei en-titre, CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și