Închide meniul
EXCLUSIV

Scandal la FCSB! De la ce a plecat conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu! Jucătorii sunt speriați că tehnicianul ar putea pleca

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2021, 14:27

Scandal la FCSB! De la ce a plecat conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu! Jucătorii sunt speriați că tehnicianul ar putea pleca

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Din informațiile AS.ro, între Iordănescu și Becali a existat o ceartă, patronul reproșându-i tehnicianului că nu-l ascultă. Finanțatorul FCSB pare disperat că a pierdut puterea de decizie la echipă și nu mai este ascultat. Din informațiile noastre, Gigi Becali vrea să fie implicat în alcătuirea echipei și ascultat atunci când vrea să facă anumite schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este cunoscut faptul că Edi Iordănescu nu acceptă așa ceva și, din câte se pare, de aici a plecat totul. Cunoscut ca un tehnician cu coloană vertebrală, Iordănescu nu este dispus să-i facă cineva echipa, iar de schimbări nici nu poate fi vorba. Acest lucru îl enervează teribil pe Becali care era obișnuit să fie ascultat în ceea ce privește alcătuirea echipei.

Jucătorii de la FCSB se tem că Edi Iordănescu va pleca de la echipă

Prin ieșirile sale, Gigi Becali a încălcat tot ce a trecut în contractul pe care l-a făcut cu Edi Iordănescu, astfel că tehnicianul ar putea pleca în orice moment. Acest lucru i-a speriat teribil pe jucătorii de la FCSB, care se tem să nu se întoarcă la ceea ce era în trecut, când Becali decidea totul la echipă.

Din informațiile AS.ro, jucătorii sunt încântați de metodele de pregătire și de ceea ce se lucrează la antrenament de când a venit Iordănescu la echipă. Mai mult, aceștia sunt convinși că pot lua campionatul cu actualul tehnician și cer liniște din partea patronului.

Citește și:

În acest moment, FCSB mai are de recuperat 8 puncte față de CFR, formația de pe primul loc. Trebuie specificat faptul că Iordănescu a reușit să lege o serie destul de bună de succese, în condițiile în care echipa a fost grav lovită de COVID-19 și de accidentări.

Reclamă

Edi Iordănescu nu a avut niciodată tot lotul la dispoziție. Rămâne de văzut dacă tehnicianul va activa clauza de reziliere, care-i va aduce 500.000 de euro și va pleca, sau va trece peste șicanele lui Becali și va rămâne la FCSB. Iordănescu junior are sprijinul toatal al jucătorilor și al suporterilor.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și