Închide meniul

Gigi Becali i-a decis soarta lui Edi Iordănescu: „Nu îmi place jocul echipei, asta e clar”. Ce relaţie este între patron şi antrenor

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 16:55

Gigi Becali i-a decis soarta lui Edi Iordănescu: „Nu îmi place jocul echipei, asta e clar. Ce relaţie este între patron şi antrenor

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

Gigi Becali spune că nu s-a certat cu Edi Iordănescu şi că nu i-ar fi propus să rupă contractul cu cei de la FCSB. Mai mult, patronul roş-albaştrilor spune că tehnicianul vicecampioanei își va duce înţelegerea până la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a decis soarta lui Edi Iordănescu

Mai mult, patronul vicecampioanei mai spune că nu are motive să îl dea afară pe antrenor. Totuşi, se gândeşte şi la clauza de 500.000 de mii de euro pe care ar trebui să i-o achite lui Edi Iordănescu dacă i-ar rezilia contractul. Şi fanii roș-albaștrilor au reacționat prompt și i-au luat apărarea antrenorului vicecampioanei.

”Să presupunem că nu mi-ar mai plăcea ce face Edi. V-aș fi spus de azi că pleacă. Dar de ce să-i dau jumătate de milion de euro? Nu mai bine mai stau câteva luni și gata?

Eu nu am mințit niciodată! Dacă aș fi avut acea discuție cu Edi v-aș fi spus. Dar, eu nu am discutat nimic cu el. Aaaa, că nu-mi place jocul echipei, asta e clar. Dar, nu am dat vina pe Edi”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Gigi Becali îi acordă circumstanţe lui Edi Iordănescu

Mai mult, Gigi Becali spune că Iordănescu jr se va bucura de sprijinul său până la finalul contractului pentru că până acum a avut probleme mari de lot. ”Am avut probleme de lot, cu accidentările, dar distanța față de CFR este cea care este. Dacă Edi va câștiga titlul? Nu o să mai zic nimic atunci, va însemna că ați avut voi dreptate, nu eu. La FCSB nu se va schimba antrenorul cel puțin până la vară”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Reclamă

La finalul turului de campionat, FCSB se află pe locul 2 al clasamentului Ligii 1, la 8 puncte în spatele liderului şi campioanei en-titre, CFR Cluj.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și