Închide meniul

Ce a putut să spună Ilie Năstase despre Ion Ţiriac! Dezvăluiri de senzaţie în plin scandal: „Am stat 6 luni fără să plătim nimic”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 17:42

Reclamă
Ce a putut să spună Ilie Năstase despre Ion Ţiriac! Dezvăluiri de senzaţie în plin scandal: „Am stat 6 luni fără să plătim nimic

Ion Ţiriac, dat de gol de Ilie Năstase

Ilie Năstase face dezvăluiri savuroase despre Ion Ţiriac. Aflat în plin scandal cu Ciprian Marica, Ilie Năstase s-a decis să spună totul. „Nasty” l-a dat de gol pe bunul său prieten, Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să spună Ilie Năstase despre Ion Ţiriac

Ilie Năstase a vorbit pentru cunoscuta publicaţie italiană, Corriere della Serra, înaintea Turneului Campionilor de la Torino. Mai întâi, a vorbit despre problemele care sunt în România. „E o mizerie ce se întâmplă cu pandemia din România! Oamenii au început să se vaccineze de frică, dar e târziu: în fiecare zi mor 4-500 de oameni”, a spus Ilie Năstase în presa italiană.

Ilie Năstase l-a dat de gol pe Ion Ţiriac

Ilie Năstase a vorbit şi despre aventurile pe care le-a avut cu Ion Ţiriac în Italia. „Nasty” a stat timp de șase luni în „Cizmă”, fiind invitatul de onoare al unui cunoscut avocat și proprietar de cai de curse. „Am multe amintiri, de fapt! La douăzeci de ani, alături de Ion Țiriac, am fost oaspeții lui Carlo D’Alessio, avocat roman și rege al hipodromurilor, în Trastevere.

În schimbul ospitalității, a insistat să-l învățăm pe fiul său Francesco să joace tenis. Șase luni în am stat Italia fără să plătim un cent! Seara luam masa, eram vreo 20 de persoane și se făcea consumație de o mie de lire!”, și-a amintit Ilie Năstase, jucător care a cucerit trofee importante în Italia de-a lungul carierei, la Roma sau Florența.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și