Închide meniul

Dezastru pentru Lewis Hamilton! Ce a păţit britanicul înaintea cursei din Brazilia. Şansele la titlu se reduc / UPDATE

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 20:21 / Actualizat: 13 noiembrie 2021, 23:53

Reclamă
Dezastru pentru Lewis Hamilton! Ce a păţit britanicul înaintea cursei din Brazilia. Şansele la titlu se reduc / UPDATE

Lovitură pentru Hamilton

Profimediaimages

UPDATE

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de sprint a fost câştigată de Valtteri Bottas, iar pe locul 2 a fost Max Verstappen. Al treilea s-a clasat Carlos Sainz de la Ferrari. Atfel, câştigătorul a primit 3 puncte, Verstappen două, iar Sainz 3. Hamilton a terminat cursa pe 5 după ce o începuse din coada grilei.

Astfel, mâine Bottas va fi în pole-position, urmat de Max Verstappen. Cumulat cu penalizarea de 5 locuri, Lewis Hamilton va lua startul de pe locul al 10-lea.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Probleme mari pentru Lewis Hamilton în Brazilia. Britanicul de la Mercedes va pleca de pe ultimul loc în sprintul care va decide grila de start din Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. Hamilton a fost descalificat din cauza unor nereguli legate de sistemul DRS la eleronul spate.

Reclamă

Dezastru pentru Lewis Hamilton

Totul s-a întâmplat în condiţiile în care britanicul fusese cel mai rapid în calificări, dar a primit deja o penalizare de 5 locuri din cauza schimbării motorului, sancțiune care se va aplica în cursa de duminică. Nu doar Hamilton a fost însă penalizat. Şi marele său rival la titlu, Max Verstappen, a fost pedepsit pentru faptul că a inspectat monopostul Mercedes al britanicului în parcul unde au fost aduse mașinile.

Olandezul de la Red Bull a fost amendat cu 50 de mii de euro, conform digisport.ro. Cursa de sprint la care Lewis Hamilton va porni din coada grilei va fi în această seară, de la ora 21.30. Se va rula pe o distanță de 100 de km, adică 24 de tururi de circuit fără intrare la boxe. Primii trei clasați primesc și puncte bonus, 3 pentru primul loc. Cursa din Brazilia va avea loc duminică, de la ora 19.00.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și