Închide meniul

Dezastru pentru Lewis Hamilton! Ce a păţit britanicul înaintea cursei din Brazilia. Şansele la titlu se reduc / UPDATE

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 20:21 / Actualizat: 13 noiembrie 2021, 23:53

Dezastru pentru Lewis Hamilton! Ce a păţit britanicul înaintea cursei din Brazilia. Şansele la titlu se reduc / UPDATE

Lovitură pentru Hamilton

Profimediaimages

UPDATE

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de sprint a fost câştigată de Valtteri Bottas, iar pe locul 2 a fost Max Verstappen. Al treilea s-a clasat Carlos Sainz de la Ferrari. Atfel, câştigătorul a primit 3 puncte, Verstappen două, iar Sainz 3. Hamilton a terminat cursa pe 5 după ce o începuse din coada grilei.

Astfel, mâine Bottas va fi în pole-position, urmat de Max Verstappen. Cumulat cu penalizarea de 5 locuri, Lewis Hamilton va lua startul de pe locul al 10-lea.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Probleme mari pentru Lewis Hamilton în Brazilia. Britanicul de la Mercedes va pleca de pe ultimul loc în sprintul care va decide grila de start din Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. Hamilton a fost descalificat din cauza unor nereguli legate de sistemul DRS la eleronul spate.

Reclamă

Dezastru pentru Lewis Hamilton

Totul s-a întâmplat în condiţiile în care britanicul fusese cel mai rapid în calificări, dar a primit deja o penalizare de 5 locuri din cauza schimbării motorului, sancțiune care se va aplica în cursa de duminică. Nu doar Hamilton a fost însă penalizat. Şi marele său rival la titlu, Max Verstappen, a fost pedepsit pentru faptul că a inspectat monopostul Mercedes al britanicului în parcul unde au fost aduse mașinile.

Olandezul de la Red Bull a fost amendat cu 50 de mii de euro, conform digisport.ro. Cursa de sprint la care Lewis Hamilton va porni din coada grilei va fi în această seară, de la ora 21.30. Se va rula pe o distanță de 100 de km, adică 24 de tururi de circuit fără intrare la boxe. Primii trei clasați primesc și puncte bonus, 3 pentru primul loc. Cursa din Brazilia va avea loc duminică, de la ora 19.00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și