Închide meniul

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu: „A făcut o mizerie urâtă”. Ce i-a oferit patronul antrenorului pentru a pleca de la echipă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 12:29

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu: „A făcut o mizerie urâtă. Ce i-a oferit patronul antrenorului pentru a pleca de la echipă

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Este scandal monstru la FCSB după ultima ieşire a lui Edi Iordănescu la adresa lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB nu s-a lăsat mai prejos şi a dezvăluit ce i-a propus antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu

Gigi Becali spune că, de fapt, Edi Iordănescu a fost cel care a vrut să rupă contractul cu FCSB. Mai mult, patronul vicecampioanei a dezvăluit că i-a propus lui Edi Iordănescu să-i achite salariile pe noiembrie și decembrie, adică 30.000 de euro, dar antrenorul nu a fost de acord.

”Nu e adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, că nu știu ce, că clauze, tâmpenii. Vă dați seama, eu am spus doar că nu se joacă bine, că nu-mi convine jocul, am spus că am încredere în el încă, pentru că nu-s Olaru, Coman, Tănase și el a trimis o hârtie. Eu i-am spus ‘cum să mai stai în casa omului când trimiți hârtii de amenințări de nu știu ce?.

El a zis că să-i facem o propunere, nu noi am zis. Abia aștept să scap o dată. Nu i-am cerut niciun fel de reziliere, el a zis și ne-a spus să facem o propunere. Eu i-am propus să mai ia salariile pe două luni și să plece. El a cerut, nu noi!

Cum să te opui dacă lucrezi cu omul, te înțelegi cu el acasă la tine și apoi el nici nu mă sună, nici nu zice nimic, și-l trimite pe avocat la Argăseală”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Atac dur la adresa lui Edi Iordănescu

Mai mult, Gigi Becali ştie de ce Edi Iordănescu vrea să plece de la FCSB. ”Uite ce-i transmit eu lui, i-am și scris, i-am zis că nu pleci nicăieri, o să vină Coman, cutare. O să pleci în glorie, i-am scris asta. El e doar pe scris, nu vrea să vorbească. I-am scris să nu plece, să stea, să-și facă treaba și să plece în glorie. I-am scris că nu pleacă nicăieri, a făcut o mizerie urâtă. El a zis că nu e apreciat, că nu a primit nici o vorbă frumoasă”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și