Închide meniul

Avertisment pentru Edi Iordănescu: „E învăţătură de minte”. Marea greşeală pe care o face Gigi Becali

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 10:06

Avertisment pentru Edi Iordănescu: „E învăţătură de minte. Marea greşeală pe care o face Gigi Becali

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Edi Iordănescu pare că nu mai are viaţă lungă la FCSB. După ultimele atacuri dure ale lui Gigi Becali a venit şi replica pe măsură a antrenorului. Iordănescu Jr. spune că i s-a propus rezilierea contractului, dar că nu pleacă de la FCSB până când nu i se va plăti clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Edi Iordănescu

În acest context, fostul mare atacant, Gabi Balint, îl avertizează pe Edi Iordănescu. Dacă renunţă la principiile sale va avea mari probleme„M-am gândit că nu poate să renunțe la 500.000 de euro, sunt bani totuși, oricâți bani ai avea. Mai ales că echipa are rezultate. Că nu ești mulțumit și se vorbește mai mult despre antrenor, e pe undeva logic, antrenorul trebuie să fie băgat în seamă, e în centrul atenției. E foarte bine ceea ce face, că-și plătește jucătorii, că le asigură condiții, el e patron, iar lucrurile merg la FCSB merg cum ar trebui să meargă.

Citește și:

Gabi Balint, atac la adresa patronului FCSB

Dar dacă vrea să strice lucrurile, poate să le strice foarte ușor. Edi a fost un băiat inteligent, a pus clauza aceea, e învățătură de minte pentru mulți antrenori, așa se mai protejează și ei. Vrei să fii antrenor respectat, trebui să impui niște clauze, să ai niște principii, nu să te duci să câștigi niște bani și să te calce în picioare patronul.

E imprevizibil patronul de la FCSB, azi zice ceva, mâine se schimbă total, nu știi la ce să te aștepți. Eu vreau sa îl văd pe Edi la fel, un om drept, cu principii, care merge pe mâna lui și să nu renunțe la echipă, nu ar avea de ce. Patronul poate să vorbească orice, el să-și vadă de fotbal. Relația cu jucătorii contează cel mai mult, e pericol când ei strâmbă din nas că nu sunt mulțumiți de antrenamente sau de tactică”, a spus Gabi Balint, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și