Închide meniul

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu: „A făcut o mizerie urâtă”. Ce i-a oferit patronul antrenorului pentru a pleca de la echipă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 12:29

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu: „A făcut o mizerie urâtă. Ce i-a oferit patronul antrenorului pentru a pleca de la echipă

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

  • Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu
  • Ce i-a oferit patronul antrenorului pentru a pleca de la echipă

Este scandal monstru la FCSB după ultima ieşire a lui Edi Iordănescu la adresa lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB nu s-a lăsat mai prejos şi a dezvăluit ce i-a propus antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu

Gigi Becali spune că, de fapt, Edi Iordănescu a fost cel care a vrut să rupă contractul cu FCSB. Mai mult, patronul vicecampioanei a dezvăluit că i-a propus lui Edi Iordănescu să-i achite salariile pe noiembrie și decembrie, adică 30.000 de euro, dar antrenorul nu a fost de acord.

”Nu e adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, că nu știu ce, că clauze, tâmpenii. Vă dați seama, eu am spus doar că nu se joacă bine, că nu-mi convine jocul, am spus că am încredere în el încă, pentru că nu-s Olaru, Coman, Tănase și el a trimis o hârtie. Eu i-am spus ‘cum să mai stai în casa omului când trimiți hârtii de amenințări de nu știu ce?.

Reclamă
Citește și:

El a zis că să-i facem o propunere, nu noi am zis. Abia aștept să scap o dată. Nu i-am cerut niciun fel de reziliere, el a zis și ne-a spus să facem o propunere. Eu i-am propus să mai ia salariile pe două luni și să plece. El a cerut, nu noi!

Cum să te opui dacă lucrezi cu omul, te înțelegi cu el acasă la tine și apoi el nici nu mă sună, nici nu zice nimic, și-l trimite pe avocat la Argăseală”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Atac dur la adresa lui Edi Iordănescu

Mai mult, Gigi Becali ştie de ce Edi Iordănescu vrea să plece de la FCSB. ”Uite ce-i transmit eu lui, i-am și scris, i-am zis că nu pleci nicăieri, o să vină Coman, cutare. O să pleci în glorie, i-am scris asta. El e doar pe scris, nu vrea să vorbească. I-am scris să nu plece, să stea, să-și facă treaba și să plece în glorie. I-am scris că nu pleacă nicăieri, a făcut o mizerie urâtă. El a zis că nu e apreciat, că nu a primit nici o vorbă frumoasă”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”