Închide meniul

Florin Prunea îl face praf pe Mutu şi propune două nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi: „Acum aud de Mutu, nu sunteţi normali?”. L-a criticat dur şi pe Edi Iordănescu: „Îţi meriţi soarta”

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 14:02

Reclamă
Florin Prunea îl face praf pe Mutu şi propune două nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi: „Acum aud de Mutu, nu sunteţi normali?. L-a criticat dur şi pe Edi Iordănescu: „Îţi meriţi soarta

Adrian Mutu, anunţ despre meciul de retragere

Profimediaimages

Acesta a lansat un atac furibund atunci când a venit vorba de varianta vehiculată în ultima perioadă, cea a lui Adrian Mutu şi a vorbit şi despre situaţia lui Edi Iordănescu, cel care a renunţat la banii din clauza din contractul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: „Sunt două variante de înlocuire a lui Mirel Rădoi”

„Sunt două variante de înlocuire a lui Mirel Rădoi, care au construit echipe, Gică Hagi şi Victor Piţurcă. Acum aud de Mutu, nu sunteţi normali? Bratu, la U21, el a nenorocit toate echipele unde a condus.

Edi este un antrenor foarte bun, dar nu vreau să mă bag în ciorba asta. Îţi meriţi soarta, cum mă dai afară şi renunţ la clauză. Nu, tată, îţi baţi joc de mine, plăteşte. Îţi meriţi soarta, să plătească cine îşi bate joc de antrenori şi jucători”, a spus Prunea, la Pro X.

Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţionala României!

Victoria de la Vaduz a fost una amară, la finalul căreia Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor.

Reclamă

Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Mirel Rădoi şi-a anunţat prima oară plecarea de la echipa naţională după meciul cu Armenia, 1-0, atunci când tricolorii se aflau la mâna lor pentru calificarea la baraj. Decizia nu i-a purtat noroc lui Rădoi, România nereuşind să învingă Islanda, o echipă aflată în vacanţă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și