Închide meniul

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gigi Becali a anunţat că ar putea ajunge la naţională. „Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 18:48

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gigi Becali a anunţat că ar putea ajunge la naţională. „Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară

Edi Iordănescu ar putea fi noul selecţioner al României

Hepta

”Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB. Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma”, a declarat Edi Iordănescu, citat de Realitatea Sportivă.

Gigi Becali: Posibil că Edi Iordănescu are ceva la echipa națională

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la națională după calificări, indiferent dacă diseară vom obține sau nu o calificare miraculoasă la baraj. Astfel, ar putea fi o ocazie perfectă pentru Edi Iordănescu, mai ales că variantele Federației sunt din ce în ce mai puține.

”Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg… Posibil are ceva la echipa națională!

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu nu a suportat să nu conducă totul la FCSB

AS.ro a aflat motivul real pentru care Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB, și chiar să renunțe la clauza de reziliere pe care o avea în contract. Din câte se pare, Iordănescu a părăsit FCSB pentru că nu ar fi fost de acord niciodată ca Becali să se implice în alcătuirea echipei sau la schimbări.

Becali ar fi dorit să se implice din nou la echipă și sa fie ascultat când se face primul 11 sau la schimbări, așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri. Edi Iordănescu nu a acceptat în ruptul capului așa ceva și i-ar fi transmis finanțatorului că preferă să plece pentru ca echipa să aibă liniște.

În acest moment, FCSB mai are de recuperat 8 puncte față de CFR, formația de pe primul loc. Trebuie specificat faptul că Iordănescu a reușit să lege o serie destul de bună de succese, în condițiile în care echipa a fost grav lovită de COVID-19 și de accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și