Închide meniul

Florin Prunea îl face praf pe Mutu şi propune două nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi: „Acum aud de Mutu, nu sunteţi normali?”. L-a criticat dur şi pe Edi Iordănescu: „Îţi meriţi soarta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 14:02

Florin Prunea îl face praf pe Mutu şi propune două nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi: „Acum aud de Mutu, nu sunteţi normali?. L-a criticat dur şi pe Edi Iordănescu: „Îţi meriţi soarta

Adrian Mutu, anunţ despre meciul de retragere

Profimediaimages

Acesta a lansat un atac furibund atunci când a venit vorba de varianta vehiculată în ultima perioadă, cea a lui Adrian Mutu şi a vorbit şi despre situaţia lui Edi Iordănescu, cel care a renunţat la banii din clauza din contractul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: „Sunt două variante de înlocuire a lui Mirel Rădoi”

„Sunt două variante de înlocuire a lui Mirel Rădoi, care au construit echipe, Gică Hagi şi Victor Piţurcă. Acum aud de Mutu, nu sunteţi normali? Bratu, la U21, el a nenorocit toate echipele unde a condus.

Edi este un antrenor foarte bun, dar nu vreau să mă bag în ciorba asta. Îţi meriţi soarta, cum mă dai afară şi renunţ la clauză. Nu, tată, îţi baţi joc de mine, plăteşte. Îţi meriţi soarta, să plătească cine îşi bate joc de antrenori şi jucători”, a spus Prunea, la Pro X.

Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţionala României!

Victoria de la Vaduz a fost una amară, la finalul căreia Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor.

Reclamă

Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Mirel Rădoi şi-a anunţat prima oară plecarea de la echipa naţională după meciul cu Armenia, 1-0, atunci când tricolorii se aflau la mâna lor pentru calificarea la baraj. Decizia nu i-a purtat noroc lui Rădoi, România nereuşind să învingă Islanda, o echipă aflată în vacanţă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și