Închide meniul

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG: „Acum vrem să facem istorie!”

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 14:47

Reclamă
Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG: „Acum vrem să facem istorie!

Kylian Mbappe exclude un transfer la Real Madrid în această iarnă

Profimediaimages

Kylian Mbappe a refuzat să își prelungească înțelegerea cu PSG pentru a se transfera la Real Madrid. Mbappe vrea să plece ca un adevărat campion de la Paris. Alături de Messi și Neymar, Mbappe vrea să câștige UEFA Champions League în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG

Cred că avem o anume consistență în Europa în ultimii ani, întrucât am ajuns în finală și semifinală. Dar nu suntem pe deplin satisfăcuți. Suntem fericiți că am adus clubul la înălțimi la care nu a mai fost înainte în noul format Champions League, dar acum vrem să facem și istorie. Suntem candidați, iar atunci când candidezi trebuie să vrei și să câștigi„, a explicat recent fotbalistul, potrivit psgtalk.

Kylian Mbappe a scris istorie în tricoul Franței

Pănă să facă istorie pentru PSG, Mbappe este de neoprit la naționala Franței. În partida cu Kazahstan, câștigată de Franța cu 8-0, Mbappe a înscris 4 goluri şi a stabilit un nou record. E primul jucător francez care reuşeşte această performanță în ultimii 63 de ani.

Franţa a reuşit calificarea matematică la Cupa Mondială după ce a învins, sâmbătă seară, la Paris, cu scorul de 8-0, selecţionata Kazahstanului, în penultima etapă a preliminariilor. “Suntem fericiți, voiam să ne calificăm de această manieră, am vrut să oferim un spectacol frumos pentru fanii noștri. Am respectat jocul, am respectat adversarii, nu puteam să jucăm mai bine, a fost o seară perfectă. Este o mândrie pentru mine să joc la echipa națională, iar prezența la Cupa Mondială va fi un vis devenit realitate.

Am spus mereu că vreau să scriu istorie pentru țara mea. Vreau să iau totul pas cu pas, sper că vom obține maximum la Cupa Mondială din Qatar. Ne vom pregăti foarte bine, este o șansă unică, vom merge acolo pentru a câștiga trofeul”, a spus Kylian Mbappe, conform lequipe.fr.

Reclamă

Didier Deschamps, cuvinte uriaşe pentru Mbappe

Şi selecționerul Franței, Didier Deschamps, a lăudat prestaţia lui Mbappe. “A fost o seară foarte bună pentru el. Este un perfecționist, sunt sigur că va continua să facă diferența și să fie eficient. Dă toate statisticile peste cap. Este un jucător tânăr, dar deja cifrele sale sunt atât de ridicate. Și-a arătat clasa și vreau să remarc mentalitatea lui. Putea să mai înscrie un gol, dar l-a lăsat pe Griezmann să bată penalty-ul”, a spus Deschamps, conform sursei citate.

Recordul egalat de Mbappe data din 1958. Atunci, Just Fontaine înscria patru goluri în meciul Franţa – RFG, scor 6-3, de la Cupa Mondială din Suedia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și