Închide meniul

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG: „Acum vrem să facem istorie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 14:47

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG: „Acum vrem să facem istorie!

Kylian Mbappe exclude un transfer la Real Madrid în această iarnă

Profimediaimages

Kylian Mbappe a refuzat să își prelungească înțelegerea cu PSG pentru a se transfera la Real Madrid. Mbappe vrea să plece ca un adevărat campion de la Paris. Alături de Messi și Neymar, Mbappe vrea să câștige UEFA Champions League în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG

Cred că avem o anume consistență în Europa în ultimii ani, întrucât am ajuns în finală și semifinală. Dar nu suntem pe deplin satisfăcuți. Suntem fericiți că am adus clubul la înălțimi la care nu a mai fost înainte în noul format Champions League, dar acum vrem să facem și istorie. Suntem candidați, iar atunci când candidezi trebuie să vrei și să câștigi„, a explicat recent fotbalistul, potrivit psgtalk.

Citește și:

Kylian Mbappe a scris istorie în tricoul Franței

Pănă să facă istorie pentru PSG, Mbappe este de neoprit la naționala Franței. În partida cu Kazahstan, câștigată de Franța cu 8-0, Mbappe a înscris 4 goluri şi a stabilit un nou record. E primul jucător francez care reuşeşte această performanță în ultimii 63 de ani.

Franţa a reuşit calificarea matematică la Cupa Mondială după ce a învins, sâmbătă seară, la Paris, cu scorul de 8-0, selecţionata Kazahstanului, în penultima etapă a preliminariilor. “Suntem fericiți, voiam să ne calificăm de această manieră, am vrut să oferim un spectacol frumos pentru fanii noștri. Am respectat jocul, am respectat adversarii, nu puteam să jucăm mai bine, a fost o seară perfectă. Este o mândrie pentru mine să joc la echipa națională, iar prezența la Cupa Mondială va fi un vis devenit realitate.

Am spus mereu că vreau să scriu istorie pentru țara mea. Vreau să iau totul pas cu pas, sper că vom obține maximum la Cupa Mondială din Qatar. Ne vom pregăti foarte bine, este o șansă unică, vom merge acolo pentru a câștiga trofeul”, a spus Kylian Mbappe, conform lequipe.fr.

Reclamă

Didier Deschamps, cuvinte uriaşe pentru Mbappe

Şi selecționerul Franței, Didier Deschamps, a lăudat prestaţia lui Mbappe. “A fost o seară foarte bună pentru el. Este un perfecționist, sunt sigur că va continua să facă diferența și să fie eficient. Dă toate statisticile peste cap. Este un jucător tânăr, dar deja cifrele sale sunt atât de ridicate. Și-a arătat clasa și vreau să remarc mentalitatea lui. Putea să mai înscrie un gol, dar l-a lăsat pe Griezmann să bată penalty-ul”, a spus Deschamps, conform sursei citate.

Recordul egalat de Mbappe data din 1958. Atunci, Just Fontaine înscria patru goluri în meciul Franţa – RFG, scor 6-3, de la Cupa Mondială din Suedia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Visul suprem la lui Mbappe la PSG
  • Ce obiectiv și-a propus starul francez

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și