Închide meniul

Motivul scandalului dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „A realizat că a făcut o greşeală”. Piţurcă dă detalii din interior

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 17:10

Reclamă
Motivul scandalului dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „A realizat că a făcut o greşeală. Piţurcă dă detalii din interior

Gigi Becali renunţă la un jucător din lotul lui Toni Petrea

Profimedia

FCSB caută un nou antrenor după ce Edi Iordănescu a rupt înţelegerea cu vicecampioana datorită scandalului cu Gigi Becali. Deşi a spus că nu vrea să plece de la FCSB, antrenorul a spus că Gigi Becali vrea să gestioneze în exclusivitate tot ce se întâmplă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul scandalului dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Fost antrenor la FCSB, Victor Piţurcă ştie de ce s-a ajuns la această decizie. Gigi Becali nu poate să nu se implice la echipă. „Nu cred că au contat foarte mult rezultate. Îl știu foarte bine pe Gigi, știam că se va întâmpla acest lucru. Până la urmă, Edi și-a asumat și cred că el iese câștigat, e câștigător, pentru că pleacă cu fruntea sus.

Edi are un psihic mai slab și știam că va renunța, dar a renunțat și fiind conștient că e în avantaj. Iar acei bani despre care se vehicula în presă era imposibil să-i ia doar pentru că patronul vorbea în presă. Patronul are voie să-și spună părerea, aici nu e de condamnat. Era clar că nu i-a mai convenit de Iordănescu și cred că lucrurile sunt în regulă din ambele părți.

Nu cred că Gigi Becali va avea probleme să găsească un nou antrenor, pentru că sunt foarte, foarte mulți antrenori care își doresc să vină la FCSB, în orice condiții. Chiar în condițiile mai grele decât le oferă FCSB. Nu știu de ce e lumea surprinsă. Au trecut atâția ani de când Gigi are modul ăsta de a lucra, de a rezolva lucrurile. Nu înțeleg! Până la urmă, sunt convins că el datorită presei a făcut ce a făcut instalându-l pe Edi Iordănescu. El nu și-a dorit asta și a realizat că a făcut o greșeală. Dar a pus căpat, a rezolvat repede.

Așa este, nu e nicio glumă, Gigi Becali a fost singurul antrenor de la FCSB. Îmi pare rău pentru Edi Iordănescu, dar și-a asumat când a venit. Chiar dacă a pus acele condiții în contract, era imposibil ca patronul să nu vorbească public”, a spus Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Reclamă

Mandat scurt al lui Edi Iordănescu la FCSB

Edi Iordănescu a avut parte de un mandat scurt la FCSB. A preluat echipa pe 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii 1 echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022. A plecat de la FCSB cu un parcurs pozitiv, 7 victorii şi un egal, dar la 8 puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și