Închide meniul

Motivul scandalului dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „A realizat că a făcut o greşeală”. Piţurcă dă detalii din interior

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 17:10

Motivul scandalului dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „A realizat că a făcut o greşeală. Piţurcă dă detalii din interior

Gigi Becali renunţă la un jucător din lotul lui Toni Petrea

Profimedia

FCSB caută un nou antrenor după ce Edi Iordănescu a rupt înţelegerea cu vicecampioana datorită scandalului cu Gigi Becali. Deşi a spus că nu vrea să plece de la FCSB, antrenorul a spus că Gigi Becali vrea să gestioneze în exclusivitate tot ce se întâmplă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul scandalului dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Fost antrenor la FCSB, Victor Piţurcă ştie de ce s-a ajuns la această decizie. Gigi Becali nu poate să nu se implice la echipă. „Nu cred că au contat foarte mult rezultate. Îl știu foarte bine pe Gigi, știam că se va întâmpla acest lucru. Până la urmă, Edi și-a asumat și cred că el iese câștigat, e câștigător, pentru că pleacă cu fruntea sus.

Edi are un psihic mai slab și știam că va renunța, dar a renunțat și fiind conștient că e în avantaj. Iar acei bani despre care se vehicula în presă era imposibil să-i ia doar pentru că patronul vorbea în presă. Patronul are voie să-și spună părerea, aici nu e de condamnat. Era clar că nu i-a mai convenit de Iordănescu și cred că lucrurile sunt în regulă din ambele părți.

Nu cred că Gigi Becali va avea probleme să găsească un nou antrenor, pentru că sunt foarte, foarte mulți antrenori care își doresc să vină la FCSB, în orice condiții. Chiar în condițiile mai grele decât le oferă FCSB. Nu știu de ce e lumea surprinsă. Au trecut atâția ani de când Gigi are modul ăsta de a lucra, de a rezolva lucrurile. Nu înțeleg! Până la urmă, sunt convins că el datorită presei a făcut ce a făcut instalându-l pe Edi Iordănescu. El nu și-a dorit asta și a realizat că a făcut o greșeală. Dar a pus căpat, a rezolvat repede.

Așa este, nu e nicio glumă, Gigi Becali a fost singurul antrenor de la FCSB. Îmi pare rău pentru Edi Iordănescu, dar și-a asumat când a venit. Chiar dacă a pus acele condiții în contract, era imposibil ca patronul să nu vorbească public”, a spus Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Reclamă

Mandat scurt al lui Edi Iordănescu la FCSB

Edi Iordănescu a avut parte de un mandat scurt la FCSB. A preluat echipa pe 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii 1 echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022. A plecat de la FCSB cu un parcurs pozitiv, 7 victorii şi un egal, dar la 8 puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și