Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali nu va renunța niciodată la FCSB: „Nu se mai aude nimic de el, dacă vinde clubul!”

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 9:37

Reclamă
Motivul pentru care Gigi Becali nu va renunța niciodată la FCSB: „Nu se mai aude nimic de el, dacă vinde clubul!

Gigi Becali, infectat cu Covid-19

Profimedia

„Dacă Gigi Becali vinde clubul ăsta, nu se mai aude nimic de el”, susține Mustață, conform prosport.ro. Liderul de la „Peluza Nord Steaua” spune că într-o lună poate aduce un nou investitor la FCSB, dacă actualul patron se va tine de cuvânt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață a continuat atacul la Gigi Becali

În plin scandal cu Gigi Becali, Mustață l-a trimis pe patronul de la FCSB „la ceaun”.

„Un părinte, m-am întâlnit azi cu el, mi-a zis așa: «Mustață, în viața asta, cât trăim noi, câte lucruri bune faci sau câte lucruri rele faci, la Judecata de Apoi, te judecă». Un popă mi-a zis.

Domnule Gigi Becali, dacă te întâlnești acolo cu îngerii și dracii, te vor întreba câte rele ai făcut! Du-te la ceaun, la câte rele ai făcut! Chiar dacă faci o faptă bună, ai făcut zece rele”, a mai spus Mustață.

Gigi Becali a anunțat că vinde FCSB

Liderul de la „Peluza Nord Steaua” s-a certat cu Gigi Becali, la telefon, și l-a convins pe acesta să renunțe la echipă. Totul a pornit după ce Becali l-a forțat pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB.

Reclamă

„Concluzia e că o dau. Să vină cu 10 milioane, atât am dat eu atunci pe ea. Suporterii au spus că le-am luat ce iubeau ei. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic. Dați-mi 10 milioane și luați-o! Dau societatea, clubul, dar jucătorii îi iau eu. Dar cine are, mă? Nu vedeți ce e la Dinamo? Dacă vine un investitor, renunț imediat, cu drag.

Suporterii să aducă 10 milioane și gata, nu am treabă cu ei. Am o societate comercială, vreau să câștig bani, să nu intru în faliment. Dau clubul fără jucători, cum să-i dau, că numai Coman face 10 milioane. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2 apoi, să vedem apoi cum rămân CSA și FCSB-ul ăsta fără nimic”, a spus Becali într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și