Închide meniul

Mergem la Mondial, în 2026! Gică Hagi e sigur că România va scrie istorie în America: „În acești 12 ani, i-am selectat! Îi știu!”

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2021, 8:16

Reclamă
Mergem la Mondial, în 2026! Gică Hagi e sigur că România va scrie istorie în America: „În acești 12 ani, i-am selectat! Îi știu!

Gică Hagi, făcut praf după ce a refuzat echipa națională

Profimedia

Gică Hagi susține că el cunoaște cel mai bine actuala generație de jucători, el fiind cel care i-a crescut, pe majoritatea. „Cunoaște cineva mai bine decât mine jucătorii din ultimii 12 ani din România? Păi, îi știu de la 10-12 ani. Eu le-am dat titlurile la copii, eu eram acolo cu ei și-i vedeam cum joacă. În acești 12 ani, i-am selectat. Îi știu!”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, încrezător în viitorul fotbalului românesc

Hagi nu se dă în lături de la a spune lucruri mărețe. „Regele” e sigur că generația pe care a crescut-o va scrie istorie pentru România. Managerul de la Farul pune astfel presiune pe viitorul selecționer. Gică Hagi se află și el pe lista posibililor înlocuitori pentru Rădoi și a lăsat de înțeles că nu ar zice nu să preia naționala.

„Chiar cunosc fotbalul românesc cel mai bine. Am muncit aproape zi de zi pentru a selecta, pentru a forma, pentru a da jucători în fotbalul cel mai mare și uite că au ajuns. Vreți, nu vreți, vor ieși la iveală, nu pot fi alții. Au crescut și o să ne reprezinte.

Veți vedea că în 2026, dați-mi voie să fiu optimist, cu dramul ăsta de încredere pe care-l am, vor face o performanță mai bună ca a noastră, adică la Mondialul din America. Cu proiectul despre care vorbeam. Trebuie să ne depășească, asta trebuie să le spunem!

Va fi un grup mare, vor concura între ei și vor rămâne cei mai buni. În 2026, vor avea 25, 26, 27 de ani, cei mai în vârstă, iar ceilalți 21, 22, și cu talentul pe care-l au, eu zic că pot să ne depășească”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și