Închide meniul

Mergem la Mondial, în 2026! Gică Hagi e sigur că România va scrie istorie în America: „În acești 12 ani, i-am selectat! Îi știu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2021, 8:16

Mergem la Mondial, în 2026! Gică Hagi e sigur că România va scrie istorie în America: „În acești 12 ani, i-am selectat! Îi știu!

Gică Hagi, făcut praf după ce a refuzat echipa națională

Profimedia

Gică Hagi susține că el cunoaște cel mai bine actuala generație de jucători, el fiind cel care i-a crescut, pe majoritatea. „Cunoaște cineva mai bine decât mine jucătorii din ultimii 12 ani din România? Păi, îi știu de la 10-12 ani. Eu le-am dat titlurile la copii, eu eram acolo cu ei și-i vedeam cum joacă. În acești 12 ani, i-am selectat. Îi știu!”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, încrezător în viitorul fotbalului românesc

Hagi nu se dă în lături de la a spune lucruri mărețe. „Regele” e sigur că generația pe care a crescut-o va scrie istorie pentru România. Managerul de la Farul pune astfel presiune pe viitorul selecționer. Gică Hagi se află și el pe lista posibililor înlocuitori pentru Rădoi și a lăsat de înțeles că nu ar zice nu să preia naționala.

„Chiar cunosc fotbalul românesc cel mai bine. Am muncit aproape zi de zi pentru a selecta, pentru a forma, pentru a da jucători în fotbalul cel mai mare și uite că au ajuns. Vreți, nu vreți, vor ieși la iveală, nu pot fi alții. Au crescut și o să ne reprezinte.

Citește și:

Veți vedea că în 2026, dați-mi voie să fiu optimist, cu dramul ăsta de încredere pe care-l am, vor face o performanță mai bună ca a noastră, adică la Mondialul din America. Cu proiectul despre care vorbeam. Trebuie să ne depășească, asta trebuie să le spunem!

Va fi un grup mare, vor concura între ei și vor rămâne cei mai buni. În 2026, vor avea 25, 26, 27 de ani, cei mai în vârstă, iar ceilalți 21, 22, și cu talentul pe care-l au, eu zic că pot să ne depășească”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și