Închide meniul

Gică Hagi pune presiune pe viitorul selecţioner: „E responsabil de rezultate”. Anunţ uriaş despre Mondialul din 2026

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 noiembrie 2021, 22:39

Gică Hagi pune presiune pe viitorul selecţioner: „E responsabil de rezultate. Anunţ uriaş despre Mondialul din 2026

Gică Hagi pune presiune pe noul selectioner

Hepta

Gică Hagi nu vrea să spună nimic despre revenirea pe banca echipei naţionale a României, dar pune presiune pe viitorul selecţioner al ţării noastre. Este obligat să facă performanţă. Mai mult, Regele laudă actuala generaţie de la echipa naţională, chiar dacă am ratat calificarea la Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi pune presiune pe viitorul selecţioner

„M-am simţit mândru în Italia şi aici. România are viitor. Trebuie însă să construim. Avem nevoie de un proiect învingător. Copiii ăştia merită antrenori cum am avut şi noi. Şi ei vor calificări. Sunt primii care îşi doresc. Avem jucători să construim o echipă puternică. Eu muncesc la clubul meu. Sunt mic şi fac şi aduc câte ceva. Toţi ştim fotbal, dar mai greu e la practică, acolo în iarbă. Nu sunt de acord cu reconstrucţia. Aia a căzut de mult. Ne trebuie o construcţie, să luptăm cu orice adversar, de la egal la egal”, a dezvăluiti Gică Hagi, conform digisport.ro.

Mai mult, Gică Hagi le-a transmis actualilor tricolori că vrea o mare performanţă de la ei. „Vreau să mă scoată în stradă, eu îi iubesc, mie îmi plac. Cine va fi responsabil de echipa de seniori să ştie că istoria îl obligă. E responsabil de rezultate”, a mai spus Gică Hagi. .

Anunţ uriaş al lui Gică Hagi

Gică Hagi face un anunţ uriaş. E convins că actuala generaţie va ajunge la Mondialul din 2026, din America şi va reuşi o performanţă mai mare decât Generaţia de Aur. „Veţi vedea că în 2026 ei vor face o performanţă mai bună ca a noastră, pentru că totul e un destin. Generaţia care vine trebuie să ne depăşească”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și