Închide meniul

Incendiu la sala de fitness a Cătălinei Ponor! Echipele de intervenţie, chemate de urgenţă. Ce s-a întâmplat cu clienţii

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 14:54

Incendiu la sala de fitness a Cătălinei Ponor! Echipele de intervenţie, chemate de urgenţă. Ce s-a întâmplat cu clienţii

Incendiu la sala de fitness a Catalinei Ponor

Hepta

Sala de fitness pe care o patronează marea campioană, Cătălina Ponor, a fost afectată de un incendiu. Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp, iar autorităţile au intervenit în forţă. Au fost solicitate echipele de intervenţie din cadrul ISU Dobrogea pentru a interveni la un incendiu ce s-a produs la o sală de fitness localizată pe strada Gheorghe Dima numărul, 2 din municipiul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incendiu la sala de fitness a Cătălinei Ponor

Din fericire, nu există victime. Clienții au reușit să se autoevacueze în timp util. Din primele informaţii, se pare că incendiul ar fi fost cauzat de furtunul de plastic al boilerului de la centrală, anunţă ordinea.ro.

Marea campioană, probleme pe bandă rulantă

A fost un an cu probleme pentru Cătălina Ponor. Marea campioană a mai avut parte de un şoc la începutul acestui an. În luna martie, tatăl vitreg fostei gimnaste a fost arestat în urma unui incident violent. Bărbatul a bătut doi polițiști din Constanța. Tatăl vitreg al multiplei campioane olimpice, Cătălina Ponor, a petrecut 24 de ore în arest, apoi a fost cercetat sub control judiciar.

Florin Bărbascu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, se afla la volanul mașinii personale și se îndrepta către sala de fitness pe care gimnasta Catalina Ponor o deține. Când polițiștii locali l-au observat și au vrut să îl oprească, bărbatul și-a continuat drumul. Poliţiştii locali l-au urmărit şi l-au legitimat în faţa sălii de fitness, moment în care între cei trei a început un conflict care a degenerat.

Imediat după, bărbatul a fost dus la secția de poliție 4 pentru audieri. Acolo a declarat că polițiștii locali ar fi fost primii care l-au agresat, iar el nu a făcut altceva decât să se apere. Acum, bărbatul este acuzat de săvârşirea a două infracțiuni de ultraj.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și