Închide meniul

Incendiu la sala de fitness a Cătălinei Ponor! Echipele de intervenţie, chemate de urgenţă. Ce s-a întâmplat cu clienţii

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 14:54

Incendiu la sala de fitness a Cătălinei Ponor! Echipele de intervenţie, chemate de urgenţă. Ce s-a întâmplat cu clienţii

Incendiu la sala de fitness a Catalinei Ponor

Hepta

  • Momente de panică pentru Cătălina Ponor
  • Echipele de intervenţie au venit de urgenţă

Sala de fitness pe care o patronează marea campioană, Cătălina Ponor, a fost afectată de un incendiu. Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp, iar autorităţile au intervenit în forţă. Au fost solicitate echipele de intervenţie din cadrul ISU Dobrogea pentru a interveni la un incendiu ce s-a produs la o sală de fitness localizată pe strada Gheorghe Dima numărul, 2 din municipiul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incendiu la sala de fitness a Cătălinei Ponor

Din fericire, nu există victime. Clienții au reușit să se autoevacueze în timp util. Din primele informaţii, se pare că incendiul ar fi fost cauzat de furtunul de plastic al boilerului de la centrală, anunţă ordinea.ro.

Marea campioană, probleme pe bandă rulantă

A fost un an cu probleme pentru Cătălina Ponor. Marea campioană a mai avut parte de un şoc la începutul acestui an. În luna martie, tatăl vitreg fostei gimnaste a fost arestat în urma unui incident violent. Bărbatul a bătut doi polițiști din Constanța. Tatăl vitreg al multiplei campioane olimpice, Cătălina Ponor, a petrecut 24 de ore în arest, apoi a fost cercetat sub control judiciar.

Reclamă
Citește și:

Florin Bărbascu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, se afla la volanul mașinii personale și se îndrepta către sala de fitness pe care gimnasta Catalina Ponor o deține. Când polițiștii locali l-au observat și au vrut să îl oprească, bărbatul și-a continuat drumul. Poliţiştii locali l-au urmărit şi l-au legitimat în faţa sălii de fitness, moment în care între cei trei a început un conflict care a degenerat.

Imediat după, bărbatul a fost dus la secția de poliție 4 pentru audieri. Acolo a declarat că polițiștii locali ar fi fost primii care l-au agresat, iar el nu a făcut altceva decât să se apere. Acum, bărbatul este acuzat de săvârşirea a două infracțiuni de ultraj.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu bebeluşul şi prima reacţie a campioanei
Extra • 13 mart., 10:15
Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu bebeluşul şi prima reacţie a campioanei
Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani!
Extra • 25 nov., 23:09
FOTO
Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani! Prima declaraţie a fostei gimnaste după ce a anunţat fericita veste!
Cătălina Ponor a rupt tăcerea, după ce a fost umilită în Belgia
Extra • 31 oct., 14:46
FOTO
Cătălina Ponor a rupt tăcerea, după ce a fost umilită în Belgia: „M-am simţit lezată, nu mă voiau acolo!”
Reacţie vehementă după ce Cătălina Ponor a trăit momente umilitoare în Belgia
Extra • 3 oct., 15:44
FOTO
Reacţie vehementă după ce Cătălina Ponor a trăit momente umilitoare în Belgia: „Voi vorbi şi cu ea!”
Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia
Gimnastică • 1 oct., 17:53
FOTO
Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia. Ce a pățit marea noastră campioană