Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit de o legendă a Stelei să-și ia licență de antrenor. „E incredibil! Să dispară și FCSB și CSA Steaua”

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 23:30

Reclamă
Gigi Becali, sfătuit de o legendă a Stelei să-și ia licență de antrenor. „E incredibil! Să dispară și FCSB și CSA Steaua

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Hepta

Miodrag Belodedici l-a sfătuit pe Gigi Becali să-și ia licența de antrenor, dacă tot vrea să fie stăpânul suprem de la FCSB. Pe Edi Iordănescu l-a îndepărtat după doar 11 meciuri, acuzându-l că „echipa joacă urât”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, sfătuit de Miodrag Belodedici să-și ia licența de antrenor

„Dacă s-a ajuns la nivelul acesta, mai bine să vină la FRF să îi dea licența de antrenor și să stea pe bancă și el, ca să nu mai avem atâtea discuții. Dacă face asta ,atunci nu e deloc în regulă!„, a spus Miodrag Belodedici, potrivit fanatik.ro.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la presiunile lui Gigi Becali. Deși Edi a adunat 8 victorii în 11 meciuri, patronul a criticat dur jocul echipei și a aruncat toată vina pe antrenor.

În locul lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Toni Petrea. El a mai antrenat echipa latifundiarului din Pipera și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României.

Edi Iordănescu a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj. În următoarea rundă, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Reclamă

Miodrag Belodedici: „E incredibil! Să dispară și FCSB și CSA Steaua”

Belodedici speră ca într-o bună zi să nu mai existe CSA Steaua și FCSB. „Belo” vrea să existe o singură entitate, Steaua București.

„Mi-ar plăcea foarte mult să dispară și FCSB-ul și CSA Steaua și să revină Steaua București în Ghencea! Așa ceva e incredibil și numai în România se poate întâmpla”, a mai spus Belodedici.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 VIDEORomânia – Japonia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori! Naționala poate prinde locul al 2-lea 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și