Închide meniul

Scene halucinante în Anglia! Jurgen Klopp, la un pas de bătaie cu Mikel Arteta. Staff-urile au intervenit imediat pentru a-i despărţi

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 21:37

Reclamă
Scene halucinante în Anglia! Jurgen Klopp, la un pas de bătaie cu Mikel Arteta. Staff-urile au intervenit imediat pentru a-i despărţi

Jurgen Klopp, la un pas de bătaie cu Mikel Arteta

Profimedia

Conflictul a pornit de la un contact dur petrecut între senegalezul Sadio Mane și japonezul Takehiro Tomiyasu, în minutul 32. Arteta și-a ieșit din minți că arbitrul Michael Oliver nu a dictat fault pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp, la un pas de bătaie cu Mikel Arteta

Nici Jurgen Klopp nu s-a lăsat mai prejos și a sărit să-l confrunte pe omologul său de pe banca lui Arsenal. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure și au fost stăpâniți cu greu de oamenii de pe margine. Conflictul a fost aplanat abia după câteva minute. A fost nevoie de intervenția celor două sfaff-uri tehnice pentru a-i potoli pe cei doi antrenori.

VIDEO AICI CU CONFLICTUL DINTRE JURGEN KLOPP ȘI MIKEL ARTETA

Peste numai câteva minute, Liverpool a deschis scorul, culmea, prin același Sadio Mane. Jurgen Klopp s-a bucurat nebunește chiar în fața lui Mikel Arteta.

Reclamă

Liverpool – Arsenal 4-0

În final s-a terminat 4-0 pentru Liverpool, care ține pasul în lupta la titlu cu Chelsea și Manchester City. După reușita lui Mane, și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor și Diogo Jota, Mohamed Salah și Takumi Minamino.

A fost prima victorie pentru Liverpool după două etape în care echipa lui Jurgen Klopp a remizat acasă cu Brighton, 2-2, și a pierdut în deplasare cu West Ham, 2-3. Pentru Arsenal, a fost prima înfrângere după trei victorii consecutive.

Liverpool se menține pe locul secund în Premier League, cu 25 de puncte, la 4 lungimi în urma liderului Chelsea. Arsenal a ratat șansa să urce în top 4 și rămâne pe poziția a cincea, cu 20 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și