Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Alexandru Băluță a dat cărțile pe față! ”Coșmarul” prin care a trecut la Slavia: ”Antrenorul vorbea doar în cehă!” A fost aproape de a reveni la Craiova

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 14:33

Alexandru Băluță a dat cărțile pe față! ”Coșmarul” prin care a trecut la Slavia: ”Antrenorul vorbea doar în cehă!” A fost aproape de a reveni la Craiova

Alexandru Băluță ar reveni în România doar la Craiova

AS.ro

Băluță a povestit la AS.ro LIVE ”coșmarul” prin care a trecut în Cehia. Antrenorul vorbea doar în cehă, iar traducerea în engleză era dezastruoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost foarte greu să mă adaptez în Cehia, de ce să mint. M-am dus cam euforic acolo. Credeam că după 17 goluri date într-un sezon, la Craiova, o să rup norii și acolo. Limba nu o înțlegeam, am luat-o de la zero, engleza, să fiu sincere, o știam foarte puțin. Antrenorul nu vorbea engleză. Ședințele le ținea doar în cehă, rare ori îmi aduceau un traducător. Doamne, cum îmi traduceau… nu știau termenii fotbalistici.

Eu îmi dădeam seama după ce îmi arătau la videoproiector, noroc că știam limbajul fotbalistic, că dacă era după traducători. Eram și foarte mulți jucători, ei sunt și mai naționaliști așa. Antrenamentele erau foarte grele. Nu m-am dat la o parte, după ce arătam la antrenamente, meritam să joc, dar ei se bazau pe jucătorii lor. Noi trebuia să fim de 10 ori mai buni ca ei”, a dezvăluit Alexandru Băluță la AS.ro LIVE.

Alexandru Băluță a fost aproape de a reveni la Universitatea Craiova

Alexandru Băluță a ajuns la Slavia Praga după un sezon excelent pe care l-a făcut la Universitatea Craiova, echipă pentru care a visat mereu să joace. Mijlocașul susține că dacă ar fi să revină în țară, ar face-o doar la echipa sa de suflet.

Când eram mic, visam să joc pentru Universitatea Craiova. La noi, în Oltenia, nu există altceva. Mi-am îndeplinit visul. Dacă ar fi să revin în România, nu există altceva pentru mine, în afară de Craiova. Au fost multe momente în care mă gândeam să mă întorc acasă.

Reclamă

Au fost momente când trebuia să revin la Craiova, dar am rămas să lupt. Nouă ne place confortul, ei se nasc cu altă mentalitate. Mi-e greu să spun că aș reveni la altă echipă, în afară de Craiova”, a mai spus Băluță la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și